Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βοήθειες από όλους

Βοήθειες από όλους

kos_0260


Γράφουμε συνεχώς για συγκέντρωση στην άμυνα, ειδικά στις στατικές φάσεις. Λέμε για το ρόλο και τις ευθύνες τόσο του Ζοσέ Μορέιρα όσο και των αμυντικών του. Για να καταφέρει να μείνει όρθιο το αμυντικό φρούριο της ομάδας μας όμως, ξεκάθαρα πρέπει να έρθουν βοήθειες από όλη την ομάδα, όχι μόνο τους μπακ και τους αμυντικούς μέσους.

Ειδικά οι δυο ακραίοι Φοφανά και Ράμος, πρέπει να είναι έτοιμοι για πολλά χιλιόμετρα. Η αλληλοκάλυψη είναι απαραίτητο συστατικό για να αντεπεξέλθεις στην πίεση σε τέτοιο επίπεδο και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που καλούνται να δώσουν το κάτι παραπάνω. Λομπιανίτσε και Μαργκάσα (ή Κυριάκου) θα δεχθούν αρκετές επελάσεις από το χώρο ευθύνης τους, αφού αναμένεται πως ο άξονας θα είναι καλά κλειστός. Θα χρειαστούν σίγουρα βοήθειες και ανάσες.

Την ίδια στιγμή, σημαντικός είναι και ο ρόλος του Ασσίς. Ο Νούνο καλείται να βοηθήσει την ομάδα να διατηρήσει την ηρεμία της, τόσο με τις προτροπές του, όσο και με το παιχνίδι του. Πρέπει να κρατήσει μπάλα όσο μπορεί για να δώσει ανάσες, πρέπει την ίδια στιγμή να έχει καθαρό μυαλό και διορατικότητα για να βγάλει την ομάδα στη κόντρα. Ο Πορτογάλος σταρ έχει ζήσει πολλά μεγάλα παιχνίδια και ξέρει ότι χρειάζεται παραπάνω από 100%.

Χορηγός αποστολής: Pascucci Cyprus