Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Αυτό το γεγονός δεν είναι ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού”...

“Αυτό το γεγονός δεν είναι ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού” (audio)


Ο Χρίστος Νεοφύτου, Γενικός Γραμματέας και μέλος του Νομικού Τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τοποθετήθηκε το πρωί για τις ενέργειες της ομάδας μας και τα διαβήματα που έγιναν στην ΟΥΕΦΑ μετά τη σφαγή από τους Ρουμάνους διαιτητές. Ο κος Νεοφύτου σχολίασε και τις χθεσινές αποκαλύψεις.

“Τα έχουμε αξιολογήσει τα στοιχεία ως ΔΣ και σήμερα θα ενημερώσουμε την ΟΥΕΦΑ. Έχουμε κάνει τρομερή έρευνα, εάν υπάρχουν προηγούμενα και εάν η ΟΥΕΦΑ έχει αποκλείσει ποτέ ομάδα στη φάση των ομίλων. Υπάρχει ένα προηγούμενο με καταγγελία Ισπανού διαιτητή το 1995 πως δύο παράγοντες της Δυναμό Κιέβου δωροδόκησαν τον διαιτητή και η Δυναμό αποκλείστηκε.

Η διαφορά όμως είναι πως εδώ υπήρχε παραδοχή από το διαιτητή. Στη δική μας περίπτωση είναι πως η επίσημη μεταφράστρια διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τους διαιτητές και πιθανόν να συνέφαγε και μαζί τους. Αυτό το γεγονός κατά την άποψη μου δεν είναι ικανό να αλλάξει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Δεν υπάρχει η περίπτωση να ανατραπεί και να αντικατασταθεί η Ντινάμο με την ομάδα μας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν πέφτει οποιοδήποτε παιχνίδι μετά από διαιτητικά λάθη. Δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Η τιμωρία του διαιτητή δεν θα απαλύνει τον πόνο μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε τις δηλώσεις του: