Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλη η χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Άλλη η χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ωραία τα παιχνίδια εθνικών ομάδων δεν λέμε. Ειδικά όταν περιλαμβάνουν μια Εθνική Κύπρου που επιτέλους μοιάζει ομάδα παρά κλωτσοσκούφι. Αν λέγαμε όμως πως δεν δυσανασχετήσαμε αυτή την εβδομάδα που δεν είχε πρωτάθλημα θα είμασταν ψεύτες! Όπως και να το κάνουμε, άλλη η χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Είναι διαφορετικοί οι κτύποι της καρδίας μας όταν παίζει αυτή!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν μας αρέσει να χαρακτηρίζουμε παιχνίδια “κομβικά” ή οτιδήποτε παρόμοιο, έχει όμως τη σημασία του. Δεύτερη κολλητή νίκη, θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική. Θα συσπειρώσει τον κόσμο, θα βελτιώσει τη ψυχολογία και με δεδομένο το πρόγραμμα, ίσως αποτελέσει σημαντικό σκαλοπάτι για σερί από επιτυχίες.

Ο αγώνας πάντως μόνο εύκολος δεν είναι. Αντίπαλος μας είναι μια ομάδα που έχει δείξει πως μπαίνει στο πρωτάθλημα με αξιώσεις και όνειρα, όχι για να αποφύγει απλά τη διαβάθμιση. Αναμένεται παιχνίδι για γερά νεύρα, που θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή. Θεωρούμε όμως πως είμαστε έτοιμοι, η ομάδα ήρεμη και έτοιμη να πάρει το τρίποντο.