Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας είναι η νίκη η αφετηρία

Ας είναι η νίκη η αφετηρία


Παρόμοια με εκείνην της περασμένης Κυριακής, ήταν η ψεσινή απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα για 2η συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε πίσω σε απόδοση και δεν θύμιζε σε τίποτα αυτήν που είδαμε στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Η μεγάλη όμως διαφορά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι πως αυτή τη φορά, το τρίποντο βάφτηκε πράσινο.

Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσουμε καταστάσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανέβει άμεσα. Πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως πήρε το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνας και σε αυτό να κτίσει. Η ψυχολογία μετά από νίκες είναι πάντα βελτιωμένη και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να την χρησιμοποιήσει έτσι ώστε να σουλουπώσει και την εικόνα της. Είναι ΟΚ να κερδίζεις κάποια παιχνίδια χωρίς να βγάλεις στο γήπεδο τις αρετές σου, αρκεί αυτές οι εμφανίσεις να μην γίνουν ο κανόνας.

Οι δυνατότητες είναι εκεί, τις έχουμε δει όλοι. Μένει να βρει ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του που χάλασε η συνταγή. Οπωσδήποτε άλλη είναι η φύση των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και άλλη του πρωταθλήματος, όμως θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τώρα στο πρωτάθλημα αδικεί παράφορα τον εαυτό της. Στο χέρι της είναι να το φτιάξει.