Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπήκε για τα καλά στο νόημα ο Κλαρκ

Μπήκε για τα καλά στο νόημα ο Κλαρκ


Αξιοποίησε πλήρως το διάστημα που βρίσκεται στο νησί μας ο Ρέικ Κλαρκ και όπως πληροφορούμαστε έχει μπει για τα καλά στο νόημα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Βρετανός αρχισκάουτερ βρέθηκε χθες στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων, όχι μόνο για να παρακολουθήσει την πρόοδο των δικών μας ποδοσφαιριστών, αλλά και άλλων νεαρών Κύπριων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στόχος του Κλαρκ, πέραν από την αξιολόγηση του ρόστερ της ομάδας μας και την παράθεση των απόψεων του στον προπονητή, είναι να βρίσκεται σε θέση να προτείνει παίκτες στον Καϊάφα ανά πάσα στιγμή, όποια κι αν είναι η ανάγκη του. Προς αυτή τη κατεύθυνση, έχει ήδη ετοιμάσει ένα πορτφόλιο παικτών, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Άντραζ Κιρμ.

Ο Κλαρκ πάντως, δεν μένει απλά στην προετοιμασία για κατάλληλη ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Έχει ρωτήσει και έχει μάθει για αρκετές από τις “ιδιαιτερότητες” του κυπριακού ποδοσφαίρου. Έχει μάλιστα συγκεκριμένη άποψη για το καλύτερο και το χειρότερο δυνατό σενάριο της χρονιάς.