Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπούις: “Δουλειά, όπως την πρώτη ομάδα” (video)

Μπούις: “Δουλειά, όπως την πρώτη ομάδα” (video)


Η παρουσία του στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας τους τελευταίους μήνες αλλά και η συνεργασία του με Ρέι Κλαρκ και Κώστα Καϊάφα, του δίνει την ευκαιρία να μεταφέρει στους παίκτες του στην ομάδα των Νέων, τα στοιχεία αυτά που χρειάζονται να προσθέσουν στο παιχνίδι τους, ώστε τα επόμενα χρόνια να είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός πως από φέτος η ομάδα έχει και προπονητή φυσικής κατάστασης και αυτός είναι ο Ονησίφορος Ονησιφόρου που βρίσκεται στο τριφύλλι για χρόνια. Ο Φάτσιο Μπούις μιλάει στο Omonoianews.com για τους φετινούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα U21 που θα αρχίσει σε μία βδομάδα από σήμερα.

“Στόχος μας είναι να βγάλουμε παίκτες πάνω στην πρώτη ομάδα. Δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύει και η πρώτη ομάδα, ώστε όταν χρειαστεί να ανεβούν οι παίκτες και να ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν”, μας δήλωσε χθες μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Λατσιών ο Βέλγος προπονητής, και συμπλήρωσε:

“Αυτός είναι ο στόχος μας, όχι τόσο το πρωτάθλημα. Υπάρχει ο τρόπος να πάρουμε το πρωτάθλημα, και αυτό είναι εύκολο, όμως εμείς θέλουμε να βγάλουμε παίκτες”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καθημερινές σκληρές προπονήσεις εδώ και ένα 40ήμερο, έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια, και ο κόουτς της ομάδας τονίζει πως οι παίκτες του δούλεψαν πολύ αυτό το διάστημα και είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα με Πάφο. “Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, κάναμε καλή προετοιμασία, δούλεψαν πολύ τα παιδιά. Σίγουρα πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση”.

Χθες αγωνίστηκαν και κάποια παιδιά που είναι μέλη της πρώτης ομάδας, όπως Σοφοκλέους, Λούβαρης και Φιάκας. Σε ερώτηση εάν αυτό θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας των Νέων, ο Φάτσιο Μπούις σχολίασε: “Μπορεί και να έρθουν και άλλα παιδιά από την πρώτη ομάδα να αγωνίζονται. Εξαρτάται από το ποιους παίκτες θα ζητάνε κάθε βδομάδα για την πρώτη ομάδα. Αυτά θα τα βλέπουμε κάθε βδομάδα”.

Το βίντεο με τις δηλώσεις: