Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν φοβάται ούτε τις ευθύνες, ούτε τα λάθη!

Δεν φοβάται ούτε τις ευθύνες, ούτε τα λάθη!


Στην παραδοχή πως ίσως να μην έπρεπε να ξεκινούσε με 3-5-2 προέβη ο Κώστας Καϊάφας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου. Ο κόουτς βέβαια στήριξε τα όσα είπε με επιχειρήματα, τονίζοντας πως λόγω της κούρασης, η ομάδα δεν είχε τα τρεξίματα για να κλείσει τους χώρους με το σύστημα που χρησιμοποίησε. Το σημαντικό δεν είναι όμως πως ξεκίνησε, αλλά τι έκανε για να διορθώσει την κατάσταση.

Στο 30 ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε το σχήμα του 4-4-2 για να κλείσει τα κενά στα άκρα, ενώ μετά αντικαθιστώντας τον Γκαρσία το γύρισε σε 4-2-3-1. Γενικά ο Καϊάφας δείχνει πως δεν είναι ο προπονητής που θα επιμένει σε συγκεκριμένα πράγματα απλά για να δικαιωθεί. Δεν φοβάται να κάνει λάθος, ούτε όμως και να το διορθώσει. Και με τη κίνηση του να πει πως ίσως να έπρεπε να παίξει διαφορετικά, δείχνει πως δεν φοβάται ούτε να αναλάβει ευθύνες.

Εν τέλη, οι αλλαγές του Καϊάφα ήταν εκείνες που έδωσαν τη νίκη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Σότα Γκρικαλασβίλι έδωσε την ασσίστ, ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Ο κόουτς θα μπορούσε απλά να ακούει διθυράμβους για τις αλλαγές του, προτίμησε όμως να πει που πήγε λάθος κάτι που δείχνει τεράστια διάθεση να μάθει ακόμα περισσότερα και να βελτιώσει την ομάδα του.