Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Διαθέτουμε ποιότητα, παρά το χαμηλό προϋπολογισμό”

“Διαθέτουμε ποιότητα, παρά το χαμηλό προϋπολογισμό”


Για αρκετά θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗΣ επικαιρότητας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Λάκης Πολυκάρπου. Ο κ. Πολυκάρπου στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο, την ποιότητα στο ρόστερ παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό και τον κόσμο που είναι στήριγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αναλυτικά:

Για την δουλειά που έγινε ως τώρα: «Τα δείγματα γραφής της ομάδας είναι αρκετά καλά και ευελπιστούμε σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια. Σαν σύνολο η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάζει μπάλα ψηλού επιπέδου.  Αυτό που λέγαμε από την αρχή της χρονιάς γίνεται σιγά και σταθερά. Θέλαμε ποιότητα στην ομάδα με χαμηλό προϋπολογισμό. Οι ποδοσφαιριστές μας δείχνουν θέληση και πάθος μέσα στο γήπεδο και διαθέτουν ανταγωνιστικότητα . Υπάρχει ομαδικό πνεύμα και θέληση να οδηγήσουν την ομάδα αρκετά ψηλά. Αυτά τα στοιχεία μας χαροποιούν και με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε περαιτέρω βελτίωση. Σε κάθε αγώνα θα στοχεύουμε τη νίκη για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Κάποιοι ξεχώρισαν, θα ήταν άδικο όμως για τους άλλους που επίσης προσπάθησαν να συγκεκριμενοποιήσουμε. Υπάρχει μεγάλη θέληση, αυτό κρατάμε. Και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια υπάρχει αυτό το στοιχείο. Είναι ευχάριστο ότι αυτοί που ξεχωρίζουν δηλώνουν ότι η προσπάθεια είναι ομαδική»

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Αυτό είναι δεδομένο, ανεβαίνουμε. Μετά τον άδικο αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λίγκ και με όλη την πίκρα και την απογοήτευση πήγαν στον αγώνα με την Ανόρθωση και πήραν την νίκη. Πραγματικά έχουν θέληση και πάθος για να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν»

Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του Κίρμ: «Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ποιότητας και σε καλό βαθμό ετοιμότητας . Ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να τον δούμε και σε επίσημα παιχνίδια»

Για τον μεγάλο κόσμο της ομάδας: «Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι. Και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες και στον αγώνα με την Ανόρθωση η συμπαράσταση του κόσμου ήταν συγκινητική. Όμως οι φίλοι της ομάδας σε κάποια θέματα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Πρέπει να προσέξουμε τις κινήσεις μας και πρέπει να γίνει κανόνας αυτό. Οι πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ, έχει αυστηροί. Προβλέπονται ποινές με αφαίρεση βαθμών. Ότι κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν πρέπει να το χάνουμε στη συνέχεια».