Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά” (audio)

“Ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά” (audio)


Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται από σήμερα ξανά το τριφύλλι. Οι παίκτες ξεκουράστηκαν και πιάνουν ξανά δουλειά στο Ηλίας Πούλλος το απόγευμα. Ο Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε το μεσημέρι στο Ράδιο Πρώτο για το πόσο σημαντική ήταν για τους παίκτες η διακοπή.

“Η ομάδα χρειαζόταν το διήμερο ρεπό, ήμασταν η πρώτη ομάδα που ξεκινήσαμε, είχαμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με ένταση και άγχος και γενικά ήταν μία καλή ευκαιρία για να ξεκουραστούν σωματικά και ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές. Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, και είναι ευχάριστο που δεν υπάρχουν τραυματισμοί”.

“Ο Άντραζ Κιρμ ακολουθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, δουλεύει πάρα πολύ και έχει στόχο να φτάσει σύντομα σε επίπεδα ετοιμότητας, για να προσφέρει. Σύντομα θα είναι σε μία κατάσταση που θα του επιτρέπει να βρίσκεται σε αποστολή. Είναι σημαντικό πως έδειξε από το καλημέρα πως ήρθε για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Σκαραμοτσίνο είχε ανάγκη τα αγωνιστικά λεπτά, λόγω της μακρόχρονης απουσίας του. Είχε μείνει κάπως πίσω, όμως είναι δυνατός και δουλεύει πολύ”.

“Το βάθος είναι πολύ σημαντικό, όπως έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να αποτύχεις στις επιλογές σου. Μετά τους 15 ξένους, πρέπει να έχεις και Κύπριους ποδοσφαιριστές. Οι παίκτες το έχουν καταλάβει, πως πρέπει να έχουν τον εαυτό τους έτοιμο για να βοηθήσουν το σύνολο και να δείξουν τι αξίζουν. Αυτό είναι το μήνυμα και αυτό δείχνει και ο προπονητής στο πρώτο δείγμα που έχουμε. Οι έτοιμοι θα μπαίνουν στο γήπεδο. Ο Ρουσιάς μπήκε, άρπαξε την ευκαιρία με το γκολ”.

“Έχουμε καταθέσει τη θέση μας στην ΟΥΕΦΑ, με αρκετά στοιχεία και πλέον περιμένουμε την εκδίκαση και την απόφαση τους. Αυτό που προσδοκούμε είναι να μετριαστεί η ποινή μας”.