Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δώστε ξανά στον κόσμο ελπίδα

Δώστε ξανά στον κόσμο ελπίδα


Προβλήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε και το καλοκαίρι. Το χρέος δεν ήταν μικρότερο και το ρόστερ δεν ήταν διαφορετικό. Κι όμως το κλίμα απείχε από τη γη στον ουρανό από το σημερινό, ενώ η δυναμική μας ήταν πρωτοφανής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρούσε σαν μια γροθιά και δεν μας τρόμαζε κανένας και τίποτα. Ούτε καν η Ντινάμο Μόσχας των 130 εκατομμυρίων.

Έχει περάσει μόλις 1 μήνας! Μόλις ένας μήνας και καταφέραμε να μας φταίνε όλοι και τα πάντα. Πέραν από τα όσα έχουν γίνει εξωαγωνιστικά, είναι κυρίως η εικόνα της ομάδας που πληγώνει τον κόσμο και τον πανικοβάλει. Η ίδια ομάδα που τον ενθουσίασε, η ίδια τον απογοητεύει. Είναι όμως και η μοναδική που μπορεί να τον ανεβάσει ξανά, με την απόδοση της και τις νίκες της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της τρία παιχνίδια με Ερμή, Δόξα και Αγία Νάπα. Αν βρει τον εαυτό της, το πρόγραμμα προσφέρεται θεωρητικά για σερί. Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό μόνο τον εαυτό της δεν θυμίζει και η θεωρία απέχει από την πράξη, υπενθυμίζουμε στους παίκτες πως αυτοί είναι που μπορούν να δώσουν στο κόσμο ξανά ελπίδα. Το καλοκαίρι τον ανάγκασαν να γεμίσει το ΓΣΠ κι αν υπήρχαν 5000 εισιτήρια περισσότερα, θα τα πωλούσαν και αυτά. Μπορούν να τον ενθουσιάσουν ξανά.