Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφτά Ρώσοι μαζί με τους Ρουμάνους ρεφ!

Εφτά Ρώσοι μαζί με τους Ρουμάνους ρεφ!


Στοιχεία που όχι απλά επιβεβαιώνουν αλλά ενισχύουν την άποψη ότι «παίχτηκε» ένα εξωαγωνιστικό παιχνίδι σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν αρχίσει το αγωνιστικό του επαναληπτικού με τη Δυναμό, ήρθαν στην κατοχή της ιστοσελίδας SPORT-FM.COM.CY τα οποία και αποκαλύπτει!


Αναλυτικά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Μιχάλη Παπαγεωργίου:

Συγκεκριμένα εφτά Ρώσοι που έχουν σχέση με την Δυναμό Μόσχας μεταξύ των οποίων και η κυρίαDARIA KRUCHINKINA η οποία είναι στέλεχος της Ρωσικής ομάδας και την είδαμε να παρουσιάζεται στο ΓΣΠ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, έκλεισαν θέσεις στο ίδιο ξενοδοχείο της Λευκωσίας που έμεναν οι Ρουμάνοι διαιτητές και οι συνοδοί τους.
Ενώ λοιπόν η ομάδα της Δυναμό προτίμησε να μείνει σε άλλο ξενοδοχείο της Λευκωσίας αυτοί στάλθηκαν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά και εκεί που πιθανόν γνώριζαν ότι έμεναν οι διαιτητές.
Τα στοιχεία μας μάλιστα, λένε ότι η κυρία Ντάρια με άλλους έξι συμπατριώτες της όχι μόνο έμεναν μαζί με τους διαιτητές αλλά τις ίδιες μέρες έτρωγαν στο ίδιο εστιατόριο του ξενοδοχείου και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του για το τι άλλο μπορεί να έγινε στο ξενοδοχείο καθώς επίσης και το τι έγινε στο γήπεδο.
Δείτε πιο κάτω τα ονόματα των Ρώσων καθώς και τα εστιατόρια που έτρωγαν όπως και τις ημερομηνίες.

tundor1
ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: 
Τα στοιχεία μας επίσης επιβεβαιώνουν ότι στο ίδιο ξενοδοχείο ήταν ο κύριος Αλεξάντρου Τούντορ με τους τρεις συμπατριώτες του βοηθούς ενώ επίσης εκεί διέμεναν ο παρατηρητής διαιτησίας με τον παρατηρητή αγώνα καθώς και οι δύο Κύπριοι συνοδοί που ορίστηκαν από την ΚΟΠ η οποία έχει την ευθύνη για την κράτηση του ξενοδοχείου και τη συνοδεία των διαιτητών και παρατηρητών.
Μπορείτε να δείτε το αποδεικτικό στοιχείο με τα 8 δωμάτια και τις ημερομηνίες  που «τυχαία» είναι ίδιες με εκείνες των Ρώσων!!!

tundor2
Τα στοιχεία αυτά είναι λίγο πολύ η καλύτερη απόδειξη για το τι ακριβώς διαδραματίστηκε πριν τον αγώνα και ειδικότερα η παρουσία της Ντάριας Κρουσνίκινα που θεωρείται «κλειδί» στα ενδότερα της Δυναμό όχι απλά μαρτυρεί αλλά ενισχύει την άποψη ότι οι Ρουμάνοι διαιτητές, είχαν καθημερινή επαφή και προφανώς «εξυπηρέτηση» για την αποστολή που είχαν στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης με τα γνωστά αποτελέσματα.