Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκλεψε ήδη καρδιές ο Ποτέ!

Έκλεψε ήδη καρδιές ο Ποτέ!

kazb00004


Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Μίκαελ Ποτέ άκουσε το όνομα του ρυθμικά από τη κερκίδα. Λίγο αργότερα δήλωνε εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τόνιζε πως ίσως και να είναι το πιο μεγάλο κλαμπ που έχει παίξει! Σε αυτά προσθέστε ότι σκόραρε 3 γκολ στα τελευταία δυο παιχνίδια υψηλής δυσκολίας και γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί πιστεύουμε πως έχει κλέψει τις καρδιές των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Είναι και το γεγονός πως παλεύει τις φάσεις, το ότι ξέρει να κινηθεί μες το κουτί αλλά και εκτός αυτού. Προσδίδει δύναμη και εκρηκτικότητα στην επιθετική μας γραμμή, στοιχεία που πέρσι μας είχαν λείψει. Ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη τις συγκρίσεις με παίκτες που πρόσφεραν πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό δείχνει πως πιστεύει στην αξία του άσσου από το Μπενίν.

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε εκ του ασφαλούς, θεωρούμε πως πριν πάρεις θέση με βεβαιότητα, θετική ή αρνητική, για ένα παίκτη πρέπει να τον παρακολουθήσεις αρκετά παιχνίδια πριν σχηματίσεις ολοκληρωμένη άποψη. Ο Ποτέ όμως δείχνει να έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να εξελιχθεί στον δικό μας “γκολεαδόρ” και ένα από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας! Του το ευχόμαστε!