
Εντελώς καινούρια ομάδα είναι η Ανόρθωση, με πάρα πολλά καινούρια πρόσωπα και νέο προπονητή. Φυσιολογικό είναι όπως αντιλαμβάνεστε και με δεδομένο ότι το τεχνικό τημ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν απασχολημένο με τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στη Ντινάμο, να υπάρχουν ερωτηματικά ως προς το τι θα παρατάξει ο αντίπαλος.
Ακόμα και με τόσες αλλαγές πάντως, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκαναν τη μελέτη τους. Μέσω συγκεκριμένων φιλικών αλλά και μελέτης των χαρακτηριστικών των ποδοσφαιριστών, προσπάθησαν να εντοπίσουν δυνατά σημεία, αλλά και ευάλωτα του αντιπάλου! Το πόσο καλά θα εφαρμοστεί η θεωρία στην πράξη, θα το μάθουμε σε λίγες ώρες στο γήπεδο.

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)



![Cyprus League by Stoiximan: Αυλαία με τρία ματς [Πρόγραμμα 15ης αγωνιστικής και Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)




![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-100x75.jpg)

