Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιπλέον επιλογές, επιπλέον ερωτήματα

Επιπλέον επιλογές, επιπλέον ερωτήματα


Πλήρης πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό παιχνίδι, αφού μοναδικός απόντας για τον Κώστα Καϊάφα είναι ο Δημήτρης Μουλαζίμης. Ο κόουτς συμπεριέλαβε τους Άνθονι Σκαραμοτσίνο και Άντραζ Κιρμ στους 22 που πήρε στην αποστολή, με τον Γάλλο μάλιστα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην εντεκάδα.

Το σύστημα

Γράφαμε και προχθές ότι στην προπόνηση της Παρασκευής ο κόουτς χρησιμοποίησε Γκαρσία και Ποτέ μαζί μπροστά και δείχνει να καταλήγει σε 3-5-2 έτσι ώστε να μπει επιθετικά. Ο Καϊάφας πάντως δοκίμασε μέσα στη βδομάδα και 4-2-3-1, άρα τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Άμυνα

Στον άσσο ο Μορέιρα. Μπροστά του βέβαιοι ανεξαρτήτως συστήματος οι Λομπιανίτσε και Στεπάνοφ. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παραταχθεί με 3-5-2 μια θέση παίζεται μεταξύ Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο με το δεύτερο να έχει προβάδισμα. Αν παίξει 4-2-3-1, οι Ούτσα, Στεπάνοφ, Γιόνας και Σκάρα θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα.

Μεσαία Γραμμή

Ο Ρενάτο Μαργκάσα απειλεί τους Ρόντρι και Σερτζίνιο για μια θέση στον άξονα. Κατά τα άλλα ανεξαρτήτως συστήματος, ο Ασσίς θα έχει ρόλο επιτελικού και οι Φοφανά-Ράμος θα είναι στα άκρα. Ασφαλώς διαφορετικό ρόλο θα έχουν οι δυο τελευταίοι σε κάθε σύστημα.

Επίθεση

Όπως αναφέραμε πριν, ο κόουτς φαίνεται να καταλήγει σε χρησιμοποίηση των Γκαρσία και Ποτέ μαζί. Αν τελικά παίξει με ένα μπροστά, αυτός θα είναι ο άσσος από το Μπενίν.