Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις


Το πρώτο τους διήμερο ρεπό μετά από πάρα πολύ καιρό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Σαββατοκύριακο που πέρασε οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Αύγουστος ήταν όλο ευρωπαϊκές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να έχουν στο μυαλό και το πρόγραμμα τους μόνο τη δουλειά. Οι περισσότεροι χαλάρωσαν μακριά από τη Λευκωσία σε παραλιακές πόλεις και γέμισαν τις μπαταρίες τους για τη συνέχεια.

Από σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει στις προπονήσεις, μιας και το πρωτάθλημα τρέχει. Την Κυριακή στις 20:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Σαλαμίνα και πιάνει άμεσα δουλειά. Ο αντίπαλος δεν είναι άγνωστος, μιας και οι δυο ομάδες τα είπαν φιλικά πριν 3 περίπου εβδομάδες, άλλο όμως φιλικά και άλλο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για ναα καταβάλουμε την ομάδα του Νεόφυτου Λάρκου και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο.

Στις προπονήσεις πάντως δεν θα έχουμε απαρτία. 8 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν λόγω εθνικών ομάδων. Οι Ρουσιάς, Μουλαζίμης, Παναγή, Παναγιώτου και Δημητρίου είναι με την Ελπίδων της Κύπρου, Κυριάκου και Γιωργαλλίδης με την Αντρών, ενώ ο Λομπιανίτζε έπαιξε χθες κόντρα στην Ιρλανδία με την Εθνική Γεωργίας. Θα μπουν στις προπονήσεις σε διαφορετικό χρόνο μες την βδομάδα.