Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φως, στο σκοτεινό χωριό!

Φως, στο σκοτεινό χωριό!


Σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για αυτήν, ταξιδεύει αυτή τη βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο Δασάκι τον Εθνικό Άχνας, ο οποίος φαίνεται φέτος να είναι μια δουλεμένη ομάδα, ικανή να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε. Βέβαια μοναδικός στόχος για το συγκρότημα του Κώστα Καϊάφα είναι η νίκη, που αν έρθει, να μας το θυμηθείτε πως θα αποδειχθεί τεράστιας σημασίας.

Κι αυτό, γιατί πέραν από 3 βαθμούς, μπορεί να αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα οικοδομηθεί η δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Βάση προγράμματος, μετά την Άχνα αντιμετωπίζουμε τον Ερμή εντός και στη συνέχεια Αγία Νάπα και Δόξα. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως το παιχνίδι κλειδί για την υλοποίηση ενός νικηφόρου σερί, δεν είναι άλλο από το μεθαυριανό στο σκοτεινό χωριό.

Βέβαια, το τελευταίο που πρέπει να μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, είναι παιχνίδια που θα διεξαχθούν μετά το μεθαυριανό. Θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια, θέληση και βελτίωση για να δούμε φως στο σκοτεινό χωριό. Στο χέρι μας είναι όμως να πάρουμε το ματς και να δούμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.