Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για το δύο στα δύο!

Για το δύο στα δύο!


Στο Στάδιο Αμμόχωστος ταξιδεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί που θα φιλοξενηθεί από τη Νέα Σαλαμίνα (20:00, live omonoianews.com). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα στοχεύει μόνο στη νίκη που θα σηματοδοτήσει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα αφού ως γνωστόν ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την πρώτη αγωνιστική αναβλήθηκε, ενώ εκείνος για την δεύτερη ήταν νικηφόρος.

Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι. Άλλωστε ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας το χαρακτήρισε “το πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι”. Λίγο η ικανότητα του αντιπάλου, λίγο το μικρό γήπεδο ανεβάζουν το επίπεδο δυσκολίας σε ύψος επικίνδυνο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να επιτευχθεί ο στόχος. Ας μη γελιόμαστε όμως, εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα καταλήξουν οι 3 βαθμοί.

Για το δύο στα δύο λοιπόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίζεται φέτος αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τη μιζέρια και μέχρι στιγμής δεν επέτρεψε σε τίποτα να την επηρεάσει. Πάει στη Λάρνακα με αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως εκέινη ορίζει τη τύχη της και ευχόμαστε να καταφέρει να πετύχει το στόχο.