Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπενθύμισαν πως έχουν πολλά να δώσουν

Υπενθύμισαν πως έχουν πολλά να δώσουν


Δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρέθηκαν χθες στην εντεκάδα της Εθνικής Κύπρου και με την απόδοση τους συνέβαλαν σε ένα σπουδαίο διπλό επί της Βοσνίας. Ο λόγος για τους Αντώνη Γιωργαλλίδη και Χάρη Κυριάκου που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο, παρότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την ώρα δεν έχουν κλειδώσει φανέλα βασικού.

Ο Αντώνης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, αφού απέκρουσε πέναλτι στο 89′. Δεν ήταν η μοναδική σπουδαία επέμβαση του, οπωσδήποτε όμως ξεχωρίζει. Γενικά ενέπνεε εμπιστοσύνη και απέδειξε ότι με τον Ζοσέ Μορέιρα, αποτελούν το πιο ισχυρό δίδυμο στο πρωτάθλημα. Ο πορτιέρο σε μια ομάδα δύσκολα αλλάζει, ειδικά όταν είναι τεράστιας αξίας σαν το Μορέιρα. Ο ευγενής ανταγωνισμός όμως σίγουρα βοηθάει και τους δύο.

Όσον αφορά το Χάρη, ξεκίνησε σαν δεξιός μπακ, εκεί δηλαδή που καθιερώθηκε πέρσι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν συγκεντρωμένος σε όλο το ματς και βοηθούμενος από την τακτική της Εθνικής Κύπρου, δεν άφησε χώρους στα σπουδαία ονόματα που είχε απέναντι του. Ο Χάρης πρέπει να είναι σε ετοιμότητα όλη τη χρονιά, αφού σίγουρα θα κληθεί αρκετές φορές να δώσει λύσεις.