Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ίσως κριθεί από στημένο!

Ίσως κριθεί από στημένο!


Ο Νεόφυτος Λάρκου, ήταν ο πρώτος προπονητής που δούλεψε πολύ τα στημένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα μας να βγάλει πολλές φάσεις από φάουλ και κόρνερ και να πετύχει κάποια όμορφα γκολ. Ο Σαβέφσκι δεν έδινε τόση έμφαση σε αυτό το σημείο, ο Λοτίνα έκατσε ελάχιστα για να κρίνουμε, για να φτάσουμε στον Καϊάφα, που επίσης δουλεύει πολύ στις στατικές φάσεις. ΟΜΟΝΟΙΑ και Σαλαμίνα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα “τρικς” που σχεδιάζουν οι προπονητές τους καθώς και τα ψηλά κορμιά που διαθέτουν στο ρόστερ τους.

Τι σημαίνει αυτό για μας; Καταρχάς πως πρέπει να είμαστε διπλά συγκεντρωμένοι στην άμυνα! Η Σαλαμίνα θα αμυνθεί για μεγάλο διάστημα και οι στημένες φάσεις θα είναι πιαθνότατα η καλύτερη ευκαιρία για αυτήν να ανεβάσει αριθμούς στη περιοχή μας. Χρειάζεται προσοχή από όλη την ομάδα, για να μην δεχθούμε γκολ, που ενδεχομένως να μας δυσκολέψει τη ζωή.

Επιθετικά τώρα, θα κάνουμε αυτό που κάνουμε κάθε εβδομάδα. Θα επιχειρήσουμε κομπίνες, θα κινηθούμε χωρίς μπάλα, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως έχουμε ύψος στην ομάδα! Αν έρθει γκολ από στατική καλώς, αλλιώς θα το ψάξουμε αλλιώς! Το θέμα είναι να κερδίσουμε κι ας μην το κάνουμε από φάουλ ή κόρνερ.