Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ήταν όντως δωδέκατος!

Ήταν όντως δωδέκατος!

kazb00002


Παραμιλούσαν οι παίκτες και ο Καϊάφας με τον απίστευτο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κόουτς μεγάλωσε μέσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως και πάλι θαύμασε την ωριμότητα και την αφοσίωση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΟΥ. Μετά το ματς μάλιστα, είπε πως ο κόσμος ήταν η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην ομάδα μας και την Ανόρθωση τονίζοντας πως αυτός έδωσε τη νίκη! Είπε χαρακτηριστικά:

Συμφωνώ με τον αντίπαλο πως μπορεί να ήταν και ματς ισοπαλίας. Η διαφορά ήταν ο κόσμος. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης, αυτός μας έδωσε τη νίκη, αυτός ώθησε την ομάδα στο 3ο γκολ και τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι δίπλα μας, αυτό θέλουμε και σε καμιά περίπτωση δεν μας άφησε. Ήταν ήρεμος με υπομονή και πήραμε τους 3 βαθμούς. Μεγάλο μπράβο σε παίκτες και κόσμο.

Τι να πει κανείς για αυτό τον υπέροχο ΛΑΟ; Μετά τα όσα πέρασε τη Πέμπτη, μετά την κλοπή που υπέστη, έκοψε 5ψήφιο αριθμό εισιτηρίων και στήριξε από το 1 μέχρι το 90 την ομάδα του. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει μαθήματα αφοσίωσης και περνάει σε όλους το μήνυμα πως αποτελεί τη διαφορά του σωματείου μας από όλες τις ομάδες της Κύπρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα χαθεί ποτέ, γιατί έχει αυτό τον υπέροχο, περήφανο ΛΑΟ!