Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Χρειάζεται βελτίωση και θα έρθει” (video)

Καϊάφας: “Χρειάζεται βελτίωση και θα έρθει” (video)


Καθόλου ευχαριστημένος ο Κώστας Καϊάφας, αφού η ομάδα του σήμερα ήταν κακή. Ο κόουτς έμεινε ικανοποιημένος μόνο από το τρίποντο.

“Ήρθαμε σήμερα με αρκετή πίεση και κούραση, αφού είχαμε χάσει βαθμούς. Είχαμε παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια και φαίνεται το γήπεδο. Δεν είναι δικαιολογία η κούραση, ήμασταν πολύ κακοί σε όλο το 90λεπτο. Δεν είμαι ευχαριστημένος, μόνο με τους 3 βαθμούς και ευτυχώς ήρθαν γιατί θα μας βοηθήσουν. Έχουμε πολύ δρόμο και πολύ δουλειά. Δεν μου άρεσε η ομάδα, χρειάζεται βελτίωση και θα έρθει. Καλή συνέχεια στον Οθέλλο”.

ΣΑΚΚΑΣ: “Καταρχήν συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό που εμείς δεν πήραμε από το παιχνίδι ήταν βαθμοί. Έχουμε κερδίσει όμως πολλά πράγματα. Τεράστια συγχαρητήρια στους παίκτες μου που καταθέτουν κάθε εβδομάδα, δύναμη, ψυχή πάθος. Χαίρομαι που δουλεύω για αυτούς τους παίκτες. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια σε λίγες μέρες και με μικρό ρόστερ, αλλά βλέπετε τα τρεξίματα που βγάζουμε και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κάνουν πάρα πολλή δουλειά και τα κίνητρα τους δεν είναι πολλά”.