Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Τα έδωσαν όλα οι παίκτες! – Η διαφορά ήταν ο κόσμος”

Καϊάφας: “Τα έδωσαν όλα οι παίκτες! – Η διαφορά ήταν ο κόσμος”


Ευχαριστημένος που οι παίκτες του δεν επηρεάστηκαν, έδειξαν πείσμα σήμερα και πήραν μία σπουδαία νίκη ήταν ο Κώστας Καϊάφας! Τη διαφορά την έκανε ο κόσμος, τόνισε ο κόουτς.

Καϊαφας: Καλησπέρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα η περασμένη μετά τον αποκλεισμό μας και το τρόπο που ήρθε. Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα, είχαμε να δουλέψουμε πρώτα για τον αντίπαλο και μετά για τη ψυχολογία όχι μόνο των παικτών αλλά όλου του κόσμου. Το κλέψιμο του παιχνιδιού τη Πέμπτη επηρέασε. Είχαμε κάποια προβλήματα στον αγώνα, παρότι βάλαμε γκολ νωρίς. Ίσως το 3-5-2 να μην ήταν σωστό εκ μέρους μου, λόγω της κούρασης. Δεν είχαμε τα τρεξίματα να κλείσουμε τους χώρους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, μετά από όλα αυτά, την κούραση και ένα καλό αντίπαλο, τα έδωσαν όλα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συμφωνώ με τον αντίπαλο πως μπορεί να ήταν και ματς ισοπαλίας. Η διαφορά ήταν ο κόσμος. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης, αυτός μας έδωσε τη νίκη, αυτός ώθησε την ομάδα στο 3ο γκολ και τους λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι δίπλα μας, αυτό θέλουμε και σε καμιά περίπτωση δεν μας άφησε. Ήταν ήρεμος με υπομονή και πήραμε τους 3 βαθμούς. Μεγάλο μπράβο σε παίκτες και κόσμο. Έχουμε τη διακοπή, θα δουλέψουμε γιατί έχουμε προβλήματα, πρέπει να τα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση που σε πολύ λίγο χρόνο έκανε καλή ομάδα και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Πάους: Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά δεν αξίζαμε να χάσουμε. Έχουμε νεαρή και άπειρη ομάδα, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση πέραν των 5 λεπτών που εντυπωσιαστικάμε από τον κόσμο. Στα τελευταία 10 λεπτά, παίξαμε με 9 παίκτες λόγω τραυματισμών και είναι κρίμα. Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά με εξαίρεση τα πρώτα 5 και τα τελευταία 10 λεπτά, ήρθαμε να παίξουμε μπάλα και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Η ένταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη και κάποιοι παίκτες είχαν κράμπες. Θα πρέπει να μάθουν να τα διαχειρίζονται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σε αρκετά σημεία ήμουν ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε και αμυνθήκαμε.