Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λατρεία για τον αιώνιο αρχηγό!

Λατρεία για τον αιώνιο αρχηγό!


Πανικός προκλήθηκε στο χθεσινό Φεστιβάλ της ΘΥΡΑΣ 9, όταν ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Καϊάφας ανέβηκε στη σκηνή. Ο Καϊάφας αποθεώθηκε από όλο το κόσμο και το σύνθημα “είναι τρελός ο αρχηγός” δονούσε το Γέρι ολόκληρο! Όσα χρόνια κι αν περάσουν ο Καϊάφας για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ θα είναι ο “αιώνιος αρχηγός” ή απλά όπως τον αποκαλεί ο μέσος ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ “ο Κωστής”.

Αυτή η λατρεία, αυτή η πίστη στον Κώστα Καϊάφα πρέπει και επιβάλλεται να εξαργυρωθούν, να τα εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνιστικά. Για χρόνια ένα από τα προβλήματα μας, είναι πως αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα. Ο Καϊάφας εκτός από την αγάπη των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, έχει αποδείξει πως έχει και ικανότητες σαν προπονητής! Επιβάλλεται να κάτσει στο πάγκο μας για χρόνια, να του επιτραπεί να παράξει έργο και να αποτελέσει θεμέλιο λίθο για την ανοικοδόμηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Με εξαίρεση το οικονομικό, καλύτερες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν για να επενδύσουμε επιτέλους σε ένα προπονητή. Είναι ικανός, είναι αγαπητός, έχει κότσια να πει αυτά που πρέπει και οι αντίπαλοι τον σέβονται και τον φοβούνται. Είτε έρθουμε πρώτοι φέτος είτε τέταρτοι, προπονητής της ομάδας πρέπει να είναι ο Κώστας Καϊάφας. Έχει όλες τις προϋποθέσεις να μας οδηγήσει ξανά στο φως.