Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Λήφθηκε υπόψη ως ένα βαθμό η υπεράσπιση του σωματείου»

«Λήφθηκε υπόψη ως ένα βαθμό η υπεράσπιση του σωματείου»


Μεγαλύτερη ποινή περίμεναν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, για τα όσα έγιναν με Ντινάμο. Οι πράσινοι θεωρούν πως λήφθηκε υπόψη και η υπεράσπιση του σωματείου. Θυμίζουμε πως το νομικό τμήματα είχε αποστείλει σχετική επιστολή ενώ κατατέθηκαν και άλλα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, που αφορούσαν κυρίως την προκλητική στάση του Τούντορ.

«Η ΟΥΕΦΑ είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους ζητήματα που αφορούν επεισόδια ή αντιπαραθέσεις με τους διαιτητές. Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει εκείνη τη μέρα στο παιχνίδι, ενδεχομένως αυτά που ακολούθησαν, να ήταν τα λιγότερα δυνατά που μπορούσαν να γίνουν. Η πραγματικότητα είναι αυτά που ζούμε και το ότι έχουμε στερηθεί έσοδα από την πρόκριση. Τώρα, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με το πρόστιμο στην ομάδα και την ποινή στον προπονητή. Είδαμε και το παράδειγμα του Σιμεόνε που τιμωρήθηκε με οχτώ αγωνιστικές. Αναμέναμε αυστηρή ποινή από την ΟΥΕΦΑ», δήλωσε σήμερα (ΣΠΟΡ FM) ο Ανδρέας Δημητρίου.

Αν θα γίνει έφεση, ανέφερε: «Είναι ένα θέμα που το χειρίζονται οι νομικοί μας σύμβουλοι. Δεν θέλω να προκαταλάβω οποιαδήποτε απόφαση, όμως η ποινή μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη.  Για την απόφαση, λήφθηκε υπόψη ως ένα βαθμό η υπεράσπιση του σωματείου».