Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λοΐζο μπήκες στην ελίτ!

Λοΐζο μπήκες στην ελίτ!


Θα λέγαμε μια φάση ήταν αρκετή για το Λοΐζο Παναγιώτου, αλλά δεν ήταν μόνο η κόκκινη του Στεπάνοφ. Θα ξεκινήσουμε πάντως από εκείνην γιατί σε πολύ μεγάλο βαθμό, άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και έδωσε την ευκαιρία στη Σαλαμίνα να πιστέψει.

Δεδομένο 1) το χέρι του Στεπάνοφ ήταν άθελο! Δεδομένο 2) ακόμα και παράβαση να σφυρίξεις, ο Στεπάνοφ ήταν στην ίδια απόσταση από τη μπάλα που ήταν και ο Πεδρίτο, ίσως να προλάβαινε να διώξει και χωρίς παράβαση. Άρα με κίτρινη, αγοράζεις τον καυγά. Όχι όμως αν θέλεις να αποδείξεις στην Επιτροπή Διαιτησίας πως δεν θέλεις να σε ξαναστείλουν στη τρίτη κατηγορία, επειδή θεωρήθηκε ότι ευνόησες την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Και δεν θα σταματήσουμε εκεί. Σε 2 παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δεχθεί 10 κίτρινες και 1 κόκκινη. 10 κίτρινες και 1 κόκκινη! Είναι φανερές οι οδηγίες να φορτωθούν παίκτες μας με κάρτες,αφού οι “μαστόροι” έχουν διαγνώσει την έλλειψη βάθους. Η προστασία στους παίκτες της Σαλαμίνας σήμερα ήταν αηδιαστική και όχι δεν έχουμε τρελαθεί, ξέρουμε πως από βδομάδας, οι κίτρινες και οι κόκκινες θα βρουν και την ομάδα του Λάρκου κατά συρροήν. Σήμερα είχε την τύχη να παίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όσον αφορά το βοηθό που βοήθησε τον Παναγιώτου να πάρει την απόφαση για αποβολή του Στεπάνοφ, είμαστε σίγουροι πως τον θυμάστε: είναι εκείνο το παιδάκι που στο περσινό ΟΜΟΝΟΙΑ Αποέλ είχε κάνει ακόμα και το διαιτητή του αγώνα να απορεί με την εμπάθεια του για την ΟΜΟΝΟΙΑ.