Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν έπαιξε, έχασε

Δεν έπαιξε, έχασε


Μια άψυχη ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχασε από την ΑΕΚ. Το ματς θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη, δεν αλλάζει όμως το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ υστέρησε σε απόδοση και έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο να φύγει με το διπλό.

Α’ ημίχρονο

Μουδιασμένα μπήκε στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ, με αποτέλεσμα μέχρι το 10′ να μην έχει να επιδείξει κάτι, πέραν από κάποια γεμίσματα. Κάπου εκεί δυο κάθετες στον Ποτέ και τον Ασσίς δεν έφεραν τη μεγάλη φάση. Στο 16′ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία με τον Ασσις. Κάθετο παιχνίδι, ο Νούνο βγήκε φάτσα με το Νέγκρι, πλάσαρε όμως άουτ. Στο ίδιο λεπτό, ο Ορτίθ πάτησε με πρόθεση εκτός φάσης το Φοφανά και έπρεπε να αποβληθεί. Ο Τσαγγάρης και οι βοηθοί του είδαν τη φάση, αποφάσισαν όμως κίτρινη. Στο 26′ στην πρώτη της ευκαιρία η ΑΕΚ σκόραρε. Ο Τομάς βρήκε πολύ χώρο μπροστά του και με άπιαστο σουτ έκανε το 0-1. Για 10 περίπου λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει αφού οι παίκτες της ήταν νευρικοί και έκαναν εύκολα λάθη. Στο 34΄ μάλιστα ένα σουτ του Καντέ πέρασε λίγο έξω. Η εικόνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε, ούτε και το αποτέλεσμα. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου μάλιστα, ο Μορέιρα απεσόβησε μεγάλο κίνδυνο σε σουτ του Καντέ.

Β’ ημίχρονο

Με αλλαγή μπήκε στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο Γκρικαλασβίλι αντικατέστησε τον Γκαρσία. Η αλλαγή έκανε την ομάδα πιο επιθετική και μέχρι το 50΄ έφτιαξε δυο επικίνδυνες καταστάσεις όμως ο Νέγκρι και η άμυνα του ήταν έτοιμοι. Στο 52′ η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε πέναλτι όταν ένα σουτ του Φοφανά κτύπησε σε χέρι αμυντικού στη περιοχή. Στο 58′ χάθηκε διπλή μεγάλη ευκαιρία. Πρώτα ο Ποτέ δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά μετά από εκτέλεση φάουλ και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκρικαλασβίλι έκανε συρτή μπαλιά, ο Σκάρα προβολή στην εξωτερική των δικτύων. Η ΑΕΚ απάντησε στις ευκαιρίες στο 60, με ένα σουτ στη κίνηση του Τομάς να φεύγει άουτ. Στο 66′ ο Ράμος έκανε καλή σέντρα, η κεφαλιά του Ποτέ όμως πέρασε άουτ. Από το σημείο αυτό και για ένα δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα ως το 75 να μην δούμε φάσεις. Στο 79′ ήρθε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαργκάσα έκανε σέντρα, ο Ρούμπιο στόπαρε και έκανε σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε πριν μπει στα δίκτυα. Στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Σότα έφυγε ψηλά άουτ, ενώ μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς δεν επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και έχασε φυσιολογικά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αγνώριστη ενώ και στην επανάληψη, με εξαίρεση το πρώτο 15λεπτο δεν εξάσκησε στην ΑΕΚ την κατάλληλη πίεση για να έρθει η ανατροπή. Είναι ακόμα νωρίς, υπάρχουν πολλοί βαθμοί, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως πρέπει να βρει τον εαυτό της άμεσα.

[wzslider lightbox=”true”]