Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια ζωή τάσεις αυτοκαταστροφής

Μια ζωή τάσεις αυτοκαταστροφής


Αν κάποιος έλεγε πριν 10 μέρες πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χωριζόταν σε στρατόπεδα, θα έμοιαζε με κακόγουστο αστείο. Να όμως που τα καταφέραμε για άλλη μια φορά και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα μαχαίρια. Φαίνεται πως το σωματείο δεν πέρασε ήδη αρκετά και πρέπει να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις του ακόμα λίγο, να το φτάσουμε ένα βήμα πριν τον γκρεμό.

Μια δήλωση του προέδρου που αιφνιδίασε τους πάντες, ακόμα και μέλη του συμβουλίου, ήρθε να φέρει σύννεφα. Μετά αντί τα πράγματα να πάνε προς εκτόνωση, χειροτέρεψαν τόσο στο προσκήνιο, όσο και το παρασκήνιο. Μια εβδομάδα μετά, ανακοινώσεις εκατέρωθεν επιρρίπτουν άμεσα ή έμμεσα ευθύνες, λες και γουστάρουμε να ξύνουμε πληγές.

Η πλειοψηφία του κόσμου αυτή τη στιγμή, είναι πάνω από όλα ξενερωμένη. Όλοι έχουν άποψη, άλλοι την εκφράζουν άλλοι όχι, όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι “πάλι τα ίδια;”. Έχουμε περάσει τόσα και τόσα και πάλι δεν βάλαμε μυαλό. Οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι εγωισμοί των προηγούμενων μας έβαλαν με το ένα πόδι μες τον τάφο και αντί να μάθουμε, δημιουργούμε μόνοι μας προβλήματα. Γιατί διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά, ο τρόπος επίλυσης όμως δεν είναι η δημόσια επίρρηψη ευθυνών.

Ξέρουμε πως πολλοί περιμένουν να εκφραστούμε πιο ξεκάθαρα. Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε απόψεις και μάλιστα ισχυρές, σαν άτομα δεν έχουμε πρόβλημα να τις εκφράσουμε. Σαν omonoianews.com όμως θεωρούμε πως πάνω από τις απόψεις μας, πάνω από τους εγωισμούς οποιουδήποτε, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν να διαχειριστούμε την όση πίεση θα μπει σε μας και καλούμε το συμβούλιο να σταματήσει τις έμμεσες ή τις άμεσες ανακοινώσεις. Καλούμε επίσης τους οργανωμένους να μην δώσουν συνέχεια στο θέμα, ότι ήταν να λεχθεί λέχθηκε. Δεν τον αντέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει, όποιος κι αν ευθύνεται.

Είμαστε με το ένα πόδι μες τον τάφο. Ο Καϊάφας και οι παίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να μας δώσουν μια μέρα ζωή ακόμα. Αντιληφθείτε όλοι ότι αν επαναλάβουμε χρονιά σαν την περσινή ΚΛΕΙΣΑΜΕ και δεν εννοούμε μόνο αγωνιστικά, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Δεν αντέχει ο οργανισμός μας άλλες φάπες μες το γήπεδο, δεν αντέχουμε και άλλα πάθη, ίντριγκες και καυγάδες εκτός. Ο απλός κόσμος, που θεωρεί τον εαυτό του απλό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ ξενερώνει και απομακρύνεται. Και αυτό, το να χάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το κόσμο της, θα είναι η οριστική ταφόπλακα. Πνίξτε τον εγωισμό σας.