Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μπει με το δεξί

Να μπει με το δεξί


Ποδαρικό στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κάνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ που υποδέχεται στις 19:00 την Ανόρθωση (live omonoianews.com, τηλεοπτική μετάδοση από PrimeTel). Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα τέσσερις μέρες μετά τον άδικο αποκλεισμό της από την Ευρώπη, καλείται να αποδείξει ότι έχει συνέλθει από το σοκ και ότι είναι συγκεντρωμένη στον επόμενο στόχο.

Το κλίμα στην ομάδα έχει φτιάξει αρκετά, αφού την απογοήτευση της πρώτης μέρας, διαδέχθηκε το πείσμα για το πρωτάθλημα. Η επίσκεψη των οργανωμένων στην προπόνηση και τα μηνύματα στήριξης από όλο το κόσμο στους ποδοσφαιριστές, έκαναν ξεκάθαρο στους παίκτες πως ο ΛΑΟΣ θεωρεί πως έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά η μάχη ήταν άνιση. Σε αυτό το τομέα δούλεψε πολύ και το τεχνικό τημ που είχε τονίσει πως ήταν έτοιμο για να διαχειριστεί ενδεχόμενο αποκλεισμό.

Ο σημερινός αντίπαλος, αποτελεί ερωτηματικό κάτι που σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι διπλά προσεκτική. Είναι μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση, είναι όμως και εντελώς καινούρια και κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα παρουσιαστεί. Τα μάτια μας 14, απόλυτη συγκέντρωση στο ματς και ούτε ίχνος υποτίμησης, είναι σίγουρα προαπαιτούμενα για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίσει.