Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να πάρει το επόμενο

Να πάρει το επόμενο


Στα παιχνίδια με Σαλαμίνα και ΑΕΚ, η ΟΜΟΝΟΙΑ απόλεσε 5 βαθμούς. Ότι κι αν γίνει από δω και μπρος, δεν αλλάζει το γεγονός ότι σε σύνολο 9  βαθμών, συλλέξαμε τέσσερις. Εκείνο που μπορούμε να κάνουμε πάντως, είναι να μάθουμε τι πήγε στραβά από τις αποτυχίες, να το διορθώσουμε και να προχωρήσουμε. Το πρόγραμμα άλλωστε μας υποχρεώνει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Οθέλλο στο Αντώνης Παπαδόπουλος και η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι πληγές μιας ομάδας επουλώνονται με νίκες και η ομάδα μας μπορεί και πρέπει κόντρα στους νεοφώτιστους να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ο στόχος δεν άλλαξε λόγω της χθεσινής ήττας, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να συνεχίσει να βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να συνεχίσει να κτυπάει κάθε ένα από αυτά.

Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα και πολλοί βαθμοί θα χαθούν από όλους. Το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλει να μείνει πιστό στις δεσμεύσεις του για συνεχή βελτίωση, εν μέσω οικονομικής εξυγίανσης. Η τελευταία θα είναι φυσικά πιο εύκολη, αν η ομάδα επιστρέψει στο καλό ποδόσφαιρο.