Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ξανακάνει το ΓΣΠ φρούριο

Να ξανακάνει το ΓΣΠ φρούριο


Το ΓΣΠ είναι ένα γήπεδο, ποδοσφαιρικό. Δεν έχει στίβο, οι κερκίδες είναι κοντά στις γραμμές του γηπέδου, οι παίκτες νιώθουν για τα καλά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και ο Κρίστοφερ Σαμπά της Ντινάμο μίλησε για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ειδικά όταν γεμίζει το γήπεδο, μπορεί να καταστεί κόλαση για τον αντίπαλο και να βοηθήσει την ομάδα μας.

Τα σερί και οι μεγάλες πορείες, κτίζονται σε ισχυρές έδρες. Η δικιά μας πέρσι δεν ήταν τέτοια. Μπορεί να δεχθήκαμε μόνο μια ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε δεκατρία παιχνίδια, αλλά είχαμε και 5 ισοπαλίες! Κερδίσαμε λίγο περισσότερα από τα μισά παιχνίδια μες το σπίτι μας και αυτό είχε σοβαρό αντίκτυπο στη τελική κατάταξη μας. Δεν είναι τυχαίο που τερματίσαμε στη 5η θέση.

Αυτή τη χρονιά, πρέπει να αλλάξουν τα δεδομένα. Η ομάδα έχει την καθολική στήριξη όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, παρά τις αντιπαραθέσεις σε άλλα θέματα. Έχει και την ποιότητα να κτίσει σερί, να ξανακάνει το ΓΣΠ απόρθητο φρούριο! Ειδικά κόντρα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, δεν δικαιολογούμαστε να χάσουμε πόντους.