Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νεοφύτου: “Δεν λήφθηκαν υπόψη οι θέσεις μας” (audio)

Νεοφύτου: “Δεν λήφθηκαν υπόψη οι θέσεις μας” (audio)


Να μην ισχύσει η επιπλέον τιμωρία στον Μίλαν Στεπάνοφ, ζητάνε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ήδη το νομικό τμήμα ζητάει από την Δ.Ε. όπως του επιτραπεί να βρεθεί στην αίθουσα της δικαστικής την επόμενη Τετάρτη, ώστε να αγορεύσει ενώπιον της δικαστικής. Η θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και άλλων σωματείων, δεν λήφθηκαν υπόψη από την ΚΟΠ, και εφαρμόστηκαν οι πολύ αυστηροί πειθαρχικοί κανονισμοί. Για το θέμα αυτό αλλά και για άλλα σημαντικά, μίλησε το μεσημέρι στο ΣΠΟΡ FM, ο Γενικός Γραμματέας των πράσινων, Χρίστος Νεοφύτου.

Για τον Στεπάνοφ:
– Η θέση μας είναι πως η κάρτα ήταν άδικη, φάνηκε τόσο από το βίντεο αλλά και από την παραδοχή όλων. Αυτό που ζητούμε εμείς είναι να ισχύσει ότι έγινε στην περίπτωση του Ρικάρντο Φερνάντες. Τότε η Δ.Ε. είχε αποφασίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν έπρεπε να υποστεί επιπλέον τιμωρία. Έχουμε αποστείλει επιστολή, που ζητάμε την άδεια από τον πρόεδρο της Δ.Ε. να πάμε να αγορεύσουμε.

Για τις διαφωνίες και τους οργανωμένους:
– Σαν Δ.Σ. δεν έχουμε διαφωνίες με κανένα. Εκείνο που θέλουμε είναι, κανείς με τις ενέργειες του να επιβαρύνει οικονομικά το σωματείο. Ήρθαν και νέες αποφάσεις από την ΦΙΦΑ (Αγκίρε και Μπουθόν) και πρέπει μέσα σε 30 ημέρες να αποπληρώσουμε το ποσό. Τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά. Έχουμε καταφέρει να περάσουμε τα κριτήρια Μάρτη, Ιούνη και τώρα Σεπτέμβρη. Με την βοήθεια του κόσμου μας. Δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε το σωματείο περισσότερο.

Για τη συνάντηση με Θ9:
– Έχουμε ακούσει τα αιτήματα της Θύρας 9, άκουσαν και τα δικά μας. Θα τα εξετάσουμε στην τακτική μας συνεδρία. Δεν ήμουν στη συνάντηση.

Για τα πανό:
– Το UEFA-MAFIA και ένα άλλο πανό έχουν τιμωρηθεί από την ΚΟΠ. Θεωρούμε πως δεν μπορούν να μας τιμωρήσουν δύο φορές για το ίδιο αδίκημα.

Για την κάρτα και τους νέους π.κανονισμούς:
– Το Σωματείο μας ήταν από την πρώτη στιγμή ενάντια στην κάρτα φιλάθλου. Είχαμε εκφράσει ξεκάθαρα την αντίθεση μας.

– Έχουμε εντοπίσει πως οι πειθαρχικοί κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και έχουμε υποβάλει υπόμνημα στην Ομοσπονδία με τις θέσεις μας, άρθρο προς άρθρο, όμως δεν λήφθηκαν υπόψη. Δυστυχώς όμως οι κανονισμοί αυτοί ψηφίστηκαν. Βάσει των κανονισμών, ποδοσφαιριστής που θα αποβληθεί θα χάνει τουλάχιστον 3 αγώνες. Άρα η κόκκινη κάρτα δεν είναι απουσία από δύο αγώνες. Είμαστε η μόνη χώρα που τιμωρεί τον τερματοφύλακα με επιπλέον αγώνα, είναι τραγελαφικό.