Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ηγέτης Καϊάφας βγήκε μπροστά

Ο ηγέτης Καϊάφας βγήκε μπροστά


Όσοι θεωρούν πως ο Καϊάφας είναι για την ΟΜΟΝΟΙΑ απλά ένας προπονητής με προοπτική να γίνει κάτι σπουδαίο, πλανόνται οικτρά. Όσοι επίσης πιστεύουν πως το χρονικό σημείο που ο κόουτς επέλεξε να παραθέσει δείπνο στους ποδοσφαιριστές του είναι τυχαίο και πάλι, δεν κατάλαβαν το ρόλο που επιτελεί αυτή η σπουδαία μορφή στην ιστορία της ομάδας μας.

Ο ηγέτης στα δύσκολα φαίνεται και ο δικός μας βγήκε μπροστά. Με το δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες τους έδειξε πως δεν έχουν τίποτα να ανησυχούν και πως θα επανέλθει η ηρεμία. Οι παίκτες πολλές φορές ακούνε, επηρεάζονται, ρωτάνε και ο προπονητής ήθελε να τους υπενθυμίσει πως όσο είναι δεμένοι σαν οικογένεια, τα εξωαγωνιστικά δεν πρόκειται να τους επηρεάσουν.

Παράλληλα, υπέδειξε σε όλους μας πως πρέπει να προχωρήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κτύπησε καμπανάκι με τις δηλώσεις του, έθεσε προτεραιότητες με τον μη σχολιασμό οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Ο Καϊάφας στην προκειμένη εκτέλεσε και ρόλο ειρηνοποιού, χωρίς να χρειαστεί να πει κάτι. Είναι μεγάλος ηγέτης και το δείχνει με τον τρόπο του.