Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κύριος…ουσία!

Ο κύριος…ουσία!


Η απόκτηση του δεν προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Υπήρχαν αυτοί που πίστευαν πως μπορεί να προσφέρει αρκετά λόγω των όσων έδειξε στην Ανόρθωση, υπήρχαν και αυτοί που ήταν πιο επιφυλακτικοί λόγω του ότι η τελευταία του χρονιά ήταν προβληματική. Ο Κριστοβάο Ράμος με το καλημέρα, έχει αποδείξει πως έχει αφήσει πίσω του το 2013/14 και μπήκε φουριόζος στη περίοδο. Είναι μάλιστα τρομερά ουσιαστικός.

Θέλετε αποδείξεις; Σε 7 επίσημα παιχνίδια, ο Πορτογάλος έχει πετύχει 2 γκολ και έχει “ταΐσει” τους συμπαίκτες του με 5 ασσίστ! Από τα 12 γκολ που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ σε Ευρώπη και κυπριακό πρωτάθλημα, τα 7 έχουν μέσα Ράμος, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο! Η συνεργασία του ειδικά με τον Μίκαελ Ποτέ είναι μέχρι στιγμής εξαιρετική, με τον Ράμος να αποδίδει το γεγονός στο ότι ο άσσος από το Μπενίν είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής!

Μπήκε δυναμικά λοιπόν ο Ράμος και έχει κερδίσει τους πάντες. Το επόμενο στοίχημα του, είναι να έχει συνέχεια και συνέπεια στην απόδοση του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κερδίζει κάθε εβδομάδα και για να το καταφέρνει, πρέπει οι παίκτες κλειδιά της, όπως ο Κριστοβάο, να είναι σταθερά καλοί.