Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο κόσμος έχει πληρώσει για να είναι στο γήπεδο” (audio)

“Ο κόσμος έχει πληρώσει για να είναι στο γήπεδο” (audio)


Την αντίθεση της για την κάρτα φιλάθλου, εξέφρασε για άλλη μία φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ, αυτή τη φορά μέσω του εκπροσώπου τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου. Ακούστε τις δηλώσεις.

Για την κάρτα οπαδού και τις τοποθετήσεις Τριανταφυλλίδη:

– Έχουμε ακούσει τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του κου Τριανταφυλλίδη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ταχθεί από την αρχή ξεκάθαρα κατά της κάρτας οπαδού. Οι λόγοι που είμαστε αντίθετοι είναι πάρα πολλοί. Καταρχήν αποτελεί φακέλωμα, όπως τόνισε και ο κος Τριανταφυλλίδης, υπάρχει το ενδεχόμενο να παραβιάζεται το σύνταγμα. Πέραν από αυτά, θα υπάρξουν και σημαντικά διαφυγόντα κέρδη για τα σωματεία. Για παράδειγμα έχουμε 6.000 διαρκείας, εάν εφαρμοστεί από τον Γενάρη η κάρτα οπαδού, και κάποιοι από αυτούς δεν κάνουν κάρτα οπαδού τι θα γίνει; Ο κόσμος έχει πληρώσει για να είναι στο γήπεδο. Τα έξοδα για την εγκατάσταση των μηχανημάτων, ποιος θα τα επωμιστεί; Τα σωματεία, και μιλάμε για εκατομμύρια. Πρέπει επίσης να έχουμε υπόψην μας πως τα σοβαρότερα επεισόδια γίνονται εκτός γηπέδου. Αρκετός κόσμος θα απομακρυνθεί από το γήπεδο και θα ζημιώσει το ποδόσφαιρο. Είναι ένα θέμα που χρίζει πολύ μεγάλης συζήτησης.

Για τη συνάντηση με ΚΟΠ:

– Έχουμε πολλά θέματα να συζητήσουμε με την ΚΟΠ, θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντική η συνάντηση και ευελπιστούμε μέσα από αυτή τη να πάρουμε αυτά που δικαιωματικά έπρεπε να έχουμε.

Για τον αγώνα με Οθέλλο:

– Ο Σερτζίνιο χθες προπονήθηκε κανονικά και σήμερα θα κριθεί κατά πόσο θα αγωνιστεί. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, νιώθουμε πως έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Η ομάδα μας έδειξε πως έχει ικανότητες, ήρθε η κακή εμφάνιση και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και με τη στήριξη να βελτιωθούμε.