Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω μας…

Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε πίσω μας…

kaz00161


Το κακό που μας έκανε ο Αλεξάντρου Τούντορ, ήταν τεράστιο. Δεν μας στέρησε απλά 4 εκατομμύρια ευρώ και την είσοδο μας στους ομίλους, μας στέρησε το ξόρκισμα των φαντασμάτων μια και καλή, την οριστική έξοδο από τη μιζέρια. Πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο Ρουμάνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε και τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Είναι όμως καιρός, κόσμος και παίκτες να γυρίσουμε σελίδα.

Όσο πικραμένοι κι αν είμαστε, όσο θυμωμένοι κι αν νιώθουμε κάθε φορά που ακούμε το όνομα του, ή τον κ. Λευκαρίτη να μας χαϊδεύει τα αυτιά λέγοντας μας πράγματα που ξέρουμε, δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Οφείλουμε να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, οφείλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και του χρόνου να επιτρέψουμε στην Ευρώπη δριμύτεροι, να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας, πρέπει να μετατρέψουμε την οργή σε πείσμα και κίνητρα.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση επιβάλλεται να κυνηγήσει αθόρυβα και στο παρασκήνιο το θέμα. Να διερευνήσει γιατί ο κ. Λευκαρίτης δεν προστάτευσε την ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί ο κ. Γιάαπ Γουίλεμπεργκ δεν επηρέασε ώστε να μην έρθει ο Τούντορ στο νησί μας, γιατί συμπεριφέρθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτό τον τρόπο. Ήταν γερό μάθημα για όλους μας, ότι ακόμα και σε αυτό το επίπεδο δεν είναι όλα ρόδινα. Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.