Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πασιουρτίδης: “Δεν θέλουμε κόντρα με κανένα, να μείνουμε στην ουσία”

Πασιουρτίδης: “Δεν θέλουμε κόντρα με κανένα, να μείνουμε στην ουσία”


Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο Β’ Γενικός Γραμματέας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντρέας Πασιουρτίδης. Μέσω των δηλώσεων προσπάθησε να στείλει το μήνυμα πως το Δ.Σ. δεν επιθυμεί κόντρα με τους οργανωμένους, αλλά τους θέλει στο γήπεδο. Τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει εν μέσω της κόντρας να χάσουμε την ουσία που είναι η προστασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από οποιεσδήποτε ενέργειες μπορούν να επιφέρουν πρόστιμο, από όλες τις κερκίδες. Αναλυτικά:

Για τα οικονομικά προβλήματα

«Πράγματι από την ημέρα που ανέλαβε το νέο συμβούλιο είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Τα βάζουμε σε μια σειρά και τα ξεπερνάμε εμπόδιο-εμπόδιο. Τώρα με τους οπαδούς μας το Δ.Σ δεν έχει διαφωνίες ούτε κόντρες με κανένα. Το Δ.Σ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να μην προβαίνουν σε ενέργειες που να επιβαρύνουν την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή τη θέση που είναι η ουσία του θέματος»

Για τις αντιπαραθέσεις των τελευταίων ημερών

«Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί υπήρξαν αυτές οι αντιδράσεις. Η τοποθετήσεις του Δ.Σ είναι λογικές. Δεν πρέπει κανείς φίλος της ομάδας να ζητά κάτι διαφορετικό. Έχουμε κάνει κάποιες συστάσεις και έχουμε δώσει κάποιες γραμμές οι οποίες πρέπει να τηρηθούν. Ούτε και ένα σεντ δεν μπορούμε να επιβαρύνουμε το σωματείο. Το Δ.Σ δεν έχει κόντρες ούτε διαφωνίες αλλά ούτε στοχεύει σε μερίδα φιλάθλων είτε με τους οργανωμένους. Το Δ.Σ αποφασίζει συλλογικά. Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι ένας . Δεν θέλω να θεωρήσω ότι η κόντρα είναι προσωπική. Η άποψη και η ουσία των απόψεων είναι όλου του συμβουλίου και θα και πρέπει να είναι και του κόσμου».

Για την αποχή των οργανωμένων
«Τα γραφεία επικοινώνησαν με τους οργανωμένους για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους και αυτοί αρνήθηκαν. Η αποχή δεν τιμωρεί τη διοίκηση, αλλά και την ομάδα. Θέλουμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να οδηγήσουμε την Ομόνοια εκεί που πρέπει και όλοι πρέπει να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή αλλά και σε κάθε παιχνίδι»

Για τo θέμα της κάρτας φιλάθλου

«Ναι είμαστε ενάντια στην κάρτα οπαδού, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποπροσανατολιζόμαστε από την ουσία. Οικονομικά είμαστε σε μια κατάσταση η οποία δεν αντέχει άλλη επιβάρυνση. Η παρουσία του κόσμου μας φέρνει θετικά όπω στο οικονομικό και στο αγωνιστικό. Ο κόσμος θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και βήμα-βήμα θα βγάλουμε την ομάδα από την δύσκολη κατάσταση. Όλοι μαζί. Από τον κόσμο μέχρι τους ποδοσφαιριστές»

Για τις συναντήσεις με τα οργανωμένα σύνολα

«Κάθε μήνα έχουμε συνάντηση με τα οργανωμένα σύνολα. Δεν θα σταματήσουμε τις συναντήσεις.  Σίγουρα θα μελετήσουμε το θέμα και θα τεθούν εισηγήσεις και απόψεις και θα πάρουμε τις αποφάσεις. Εκείνο που θα επαναλάβουμε είναι ότι δεν έχουμε διαφορές ή διαφωνίες με κανένα οπαδό. Έχουμε πρόβλημα με αυτούς που βλάπτουν αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα»

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ
«Η ομάδα δεν επηρεάζεται από τι συμβαίνει. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του, ξέρουν τι θα κάνουν για να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όμως πρέπει το αποτέλεσμα να εξαρτηθεί από εμάς. Καλώ τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη»