Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πίκρα έγινε κίνητρο!

Η πίκρα έγινε κίνητρο!


Λίγες μέρες μετά μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αδικίες που θα ζήσουν ποτέ, οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπήκαν στο γήπεδο και κέρδισαν την Ανόρθωση στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ήθελε μεγάλη καρδιά, μεγάλα κότσια και θέληση να σηκώσεις κεφάλι και να κάνεις αυτό που πρέπει, να κοιτάξεις μπροστά. Όπως αποκάλυψαν Στεπάνοφ και Ράμος στις χθεσινές τους συνεντεύξεις, ο Κώστας Καϊάφας αλλά και η διοίκηση, ήταν αυτοί που τους βοήθησαν.

Η πίκρα και ο θυμός, έγιναν κίνητρα. Ο Καϊάφας είπε από την επόμενη μέρα στους παίκτες του πως έχουν μπροστά τους το πρωτάθλημα και εκείνος είναι ο στόχος της ομάδας. Επιβεβαίωσε έτσι πως ήταν έτοιμος να διαχειριστεί ενδεχόμενο αποκλεισμό, ακόμα και ένα τόσο σκληρό σαν αυτό που ζήσαμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει, κάθε φορά που περνάει από το μυαλό μας ο αποκλεισμός, να πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο, να προσπαθούμε παραπάνω.

Η συνέχεια είναι δύσκολη, μας βρίσκει όμως πιο σοφούς και πεινασμένους από ποτέ. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας και κρίνοντας από τον τρόπο που συμπεριφέρονται παίκτες και τεχνικό τημ, ήδη έχουν βάλει νέους στόχους και είναι αποφασισμένοι να τους πετύχουν.