Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δουλεύει στην αφομοίωση των ρόλων

Δουλεύει στην αφομοίωση των ρόλων


Και τα δυο συστήματα που θα “φορέσει” περισσότερο η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος χρησιμοποίησε σήμερα ο Κώστας Καϊάφας, που ξεκάθαρα θέλει άπαντες να αφομοιώσουν τους ρόλους τους σε κάθε ένα από αυτά. Ο κόουτς έπαιξε 4-2-3-1 στο πρώτο ημίχρονο και 3-5-2 στο δεύτερο.

Η εντεκάδα (4-2-3-1)

Ο Μορέιρα ήταν στον άσσο και μπροστά του αμυντική τετράδα οι Μαργκάσα (αριστερό μπακ), Ακουισταπάτσε, Σκαραμοτσίνο και Σαμμούτης (δεξί μπακ). Αμυντικά χαφ οι Φυλακτού και Οικονομίδης, επιτελικός ο Γκρικαλασβίλι. Στα φτερά ήταν οι Κιρμ και Ρούμπιο ενώ μοναδικός προωθημένος ο Ρομπέρτο Γκαρσία.

Αλλαγή σε σχήμα και πρόσωπα

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου Μορέιρα, Γιόνας και Σαμμούτης έμειναν στα αποδυτήρια με τους Στεπάνοφ, Ν. Χαραλάμπους και Ασσίς να τους αντικαθηστούν.

Προφανώς ο Νικόλας έκατσε στο τέρμα ενώ ο Καϊάφας άλλαξε σχήμα σε 3-5-2. Οι 3 πίσω ήταν οι Στεπάνοφ-Οικονομίδης-Σκαραμοτσίνο. Στον άξονα Μαργκάσα και Φυλακτού, πιο ελεύθερος ο Σότα, δεξιά ο Ρούμπιο, αριστερά ο Κιρμ και δίδυμο μπροστά οι Ασσίς-Γκαρσία.

Πολλές αλλαγές στη συνέχεια

Στο 55′ μπήκαν στον αγώνα οι νεαροί Λούβαρης, Απόλλωνας Βασιλείου και ο Σερτζίνιο, αντικαθιστόντας τους Κιρμ, Ρομπέρτο και Μαργκάσα. Οι δυο νεαροί έπαιξαν στις ίδιες θέσεις με αυτούς που άλλαξαν, έτσι δεν είχαμε αλλαγή στη τακτική, ενώ και ο Σερτζίνιο πήρε τη θέση του Ρενάτο.

Στο 59′ Κονομής και Χαραλάμπους αντικατέστησαν Οικονομίδη και Ρούμπιο. Ο Κονομής έπαιξε στη τριάδα της άμυνας, ενώ ο Χριστόφορος ανέλαβε την αριστερή γραμμή.

Στο 65′ οι  Ζ.Αντρέου και Αποστόλου αντικατέστησαν Φυλακτού και Γκρικαλασβίλι. Ο Ζαχαρίας έπαιξε τη δεξιά γραμμή με τον Λούβαρη να μετατοπίζεται στον άξονα. Ο Αποστόλου αντικατέστησε τον Σότα σαν επιτελικός χαφ.