Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποτέ: “Έχω φανταστικούς συμπαίκτες” (video)

Ποτέ: “Έχω φανταστικούς συμπαίκτες” (video)

kazb00017


Τα εύσημα στους συμπαίκτες του απέδωσε ο Μίκαελ Ποτέ, μιλώντας στη κάμερα του omonoianews.com. Ο άσσος από το Μπενίν τόνισε πως η ομάδα ήταν σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένη αλλά κατάφερε να συγκεντρωθεί, να παλέψει και να πάρει τη νίκη.

“Ήταν σίγουρα πολύ δύσκολο μετά από όσα έγιναν. Ήμασταν κουρασμένοι, αλλά συγκεντρωθήκαμε, δώσαμε καλή νίκη και κερδίσαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε, είμαστε επαγγελματίες και είμαστε τυχεροί που είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε αμέσως μετά την Ευρώπη. Ήμασταν σίγουρα και πνευματικά και σωματικά κουρασμένοι. Δουλέψαμε όμως σκληρά και καταφέραμε να κάνουμε καλή αρχή και θέλουμε να συνεχίσουμε.”, είπε αρχικά.

Όσον αφορά τη προσωπική του απόδοση ο Ποτέ είπε: “Το να πετυγχαίνω γκολ και να δίνω ασσίστ είναι η δουλειά μου και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Παίζω όμως με φανταστικούς συμπαίκτες που με στηρίζουν και με τροφοδοτούν, εγώ πρέπει να τελειώνω τις φάσεις. Δεν έχω πάντως κάποιο στόχο για γκολ, όσο πιο πολλά μπορώ.”

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο: “Είναι υπέροχο που είναι εδώ και μας στηρίζουν. Είναι καλό για όλη την ομάδα και μου αρέσει πολύ!”