Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποτέ γιόρταζε, Ποτέ κέρασε

Ποτέ γιόρταζε, Ποτέ κέρασε


Χλωμή για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Οθέλλου χάρη στη τεράστια κλάση του Ποτέ. Η ομάδα μας δεν βρήκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ρυθμό, έφτιαξε λιγοστές φάσεις  όμως τη μια φορά που ο Μίκαελ Ποτέ βρήκε κλασσική ευκαιρία κάρφωσε τη μπάλα στο πλεκτό.

Α’ ημίχρονο

Μουδιασμένα μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο με αποτέλεσμα μέχρι το 12′ να μην δούμε απολύτως τίποτα. Κάπου εκεί ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση με το Κυριάκου να μπαίνει στη περιοχή και να πλασάρει, αλλά και αμυντικό να διώχνει τη μπάλα προ της γραμμής. Στο 17′ ο Τιάγκο έκανε φάουλ που απέκρουσε ο Γιωργαλλίδης και στην εξέλιξη της φάσης ο Παναγιώτου έπιασε νέο σουτ, που απέκρουσε και πάλι ο Αντώνης. Στο 25 μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ποτέ έκανε υπέροχη κίνηση και γύρισε στο μόνο Γκρικαλασβίλι, το σουτ του Σότα όμως αποκρούστηκε. Στο 31′ ο Σκάρα έκανε γύρισμα που αποκρούστηκε προ του Γκαρσία και στο 33′ ο Γιωργαλλίδης πρόλαβε τον Τιάγκο. Τελευταία μεγάλη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 44′ με το Γκρικαλασβίλι μέσα από τη περιοχή να σουτάρει ψηλά άουτ. Ο Οθέλλος απάντησε στο 45 με το Χμαλάτζε να μην μπορεί από κοντά να σκοράρει.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα και στο β’ ημίχρονο. Στο 50′ ο Κυριάκου έκανε όμορφη κούρσα και γύρισμα, κανείς όμως δεν μπήκε τη πορεία της μπάλας. Η απάντηση του Οθέλλου ήρθε στο 62 με μεγάλη φάση από τον Γκρικαλασβίλι. Ο αδερφός του Σότα πλάσαρε τον Γιωργαλλίδη, ο Ρόντρι όμως απέκρουσε στη γραμμή. Μετά από 1-2 γυρίσματα με προϋποθέσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν έφεραν φάση, ο Οθέλλος απείλησε με τον Τιάγκο που πλάσαρε στο 75, όμως ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε. Στο 78′ ο Ποτέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στο κουτί, αλλά δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ. Ο Οθέλλος έχασε σπουδαία φάση με τον Γκρικαλασβίλι στο 88′ να μην μπορεί να σκοράρει μόνος με το Γιωργαλλίδη. Τελικά ο Ποτέ τον τιμώρησε αφού στο 89′ σκόραρε με ζογκλερικό τρόπο λυτρώνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Συμπερασματικά

Το σημαντικό στη φάση που βρισκόμαστε, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε τον τρόπο. Ελπίζουμε πως το τρίποντο θα βοηθήσει την ομάδα μας να ηρεμήσει και να δει υπό άλλη σκοπιά τη συνέχεια. Κρατάμε τη νίκη, φτιάχνουμε την εικόνα.

[wzslider]