Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος

Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος


Τα αγωνιστικά τα αγγίξαμε ήδη. Είναι ξεκάθαρο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιάζει την εικόνα που θα έπρεπε και πως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για το γεγονός. Η χθεσινή διαιτησία του Ψευδιώτη όμως, δεν ήταν φυσιολογική, όπως δεν είναι φυσιολογικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να τυγχάνει αντιμετώπισης μικρής ομάδας. Η ατάκα του Καϊάφα τα είπε όλα: “Απορώ πως γίνεται 4 άτομα να μην είδαν αυτό το πέναλτι”. Έκλεισαν τα μάτια κόουτς, απλά τα πράγματα.

Κάτι πρέπει να γίνει πάντως. Έχουμε φτάσει σε σημείο όλα σχεδόν τα ΜΜΕ (με εξαίρεση τα ανεπίσημα εκφραστικά όργανα του αιωνίου μας) κάθε εβδομάδα να λένε ανοικτά πως αδικείται η ΟΜΟΝΟΙΑ και την επόμενη πάλι τα ίδια! Γιατί αφήνουμε πίσω όλα τα άλλα (τα οποία όντως μπορεί να είναι ανθρώπινα), όταν σε 5 αγωνιστικές μετράς 2 απώλειες από εγκλήματα διαιτητών και αυτοί οι κύριοι ορίζονται άμεσα ξανά να κάνουν παιχνίδι, δεν χρειάζεται να είσαι ο Σέρλοκ Χολμς για να δεις ότι υπάρχει πλάνο…

Το τι πρέπει να γίνει δυστυχώς δεν το ξέρουμε, είμαστε όμως βέβαιοι πως το να αναγνωριζόμαστε σαν αδικημένοι δεν αρκεί. Ούτε η πολιτική του σιωπάμε για να μην δεχθούμε πρόστιμο. Πρέπει σαν μια γροθιά να αντιδράσουμε και να το κάνουμε δυναμικά. Να πάρουν μηνύματα παντού.