Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρέπει να βρει λύση

Πρέπει να βρει λύση


Πονοκεφαλιάζει ο Κώστας Καϊάφας και αυτή τη φορά δεν είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος. Η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζητάει να μην μετρήσει η άδικη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μίλαν Στεπάνοφ, ο κόουτς όμως δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτό καταστρώνοντας τα πλάνα του. Πρέπει να βρει λύση ή αντικαταστάτη για τον ηγέτη της άμυνας του, τον οποίο θα στερηθεί τουλάχιστον για 2 παιχνίδια.

Έχει δυο επιλογές ο κόουτς. Είτε θα γυρίσει το σύστημα σε 3-5-2 με τους Λομπιανίτσε-Ακουισταπάτσε και Σκαραμοτσίνο στην ευθεία, αντικαθιστώντας το Σέρβο με επιθετικό (πιθανότατα το Γκαρσία), είτε θα πρέπει να μετατοπίσει παίκτες. Για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι, είτε ο Λομπιανίτσε θα παίξει κεντρικός αμυντικός με το Χάρη Κυριάκου να παίρνει φανέλα βασικού, είτε ο Σκαραμοτσίνο θα πάει στο κέντρο της άμυνας, ο Μαργκάσα θα παίξει αριστερό μπακ και ο Σερτζίνιο θα πάρει θέση στον άξονα.

Από τη στιγμή που το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι μικρό και αποδεσμεύτηκε ο Κακουμπάβα, ξέραμε πως θα έρθει η ώρα που ο Καϊάφας θα έπρεπε να διαχειριστεί απουσία του ενός από τους δύο καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς του. Πώς θα πράξει, θα δούμε τη Κυριακή. Ίσως να ήταν καλό πάντως για το Γεννάρη, να ψάξουμε κατά πόσον υπάρχει Κύπριος κεντρικός αμυντικός που να μπορέσει να μας ενισχύσει.