Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πρώτη επίσημη “ενδεκάδα” του Μουλαζίμη (pics)

Η πρώτη επίσημη “ενδεκάδα” του Μουλαζίμη (pics)


Με απογευματινή προπόνηση στο Στάδιο «Teofilo Patini» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων για τον αγώνα της με την Ιταλία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Το σημερινό πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το αρχικό πλάνο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή συμπεριλαμβάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με το Βέλγιο.

Η Εθνική όπως ανακοίνωσε η ΚΟΠ, θα αρχίσει το παιχνίδι με τους Μυτίδη, Μουλαζίμη, Ευθυμίου, Χριστοφίδη, Ιωάννου, Π. Θεοδώρου, Φροξυλιά, Ζ. Θεοδώρου, Π. Σωτηρίου, Ρουσιά, Κυπριανού.

Ο Δημήτρης Μουλαζίμης, μετά το σοβαρό του τραυματισμό, αύριο για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. «Πρέπει ασφαλώς να ξεχάσουμε το παιχνίδι με το Βέλγιο και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε τώρα μπροστά μας. Να προσπαθήσουμε χωρίς άγχος απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες να κλείσουμε τη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό απολογισμό και παρά τις δυσκολίες μπορούμε να προσβλέπουμε σε κάτι θετικό», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο διεθνής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

[wzslider lightbox=”true”]