Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Οι Ρουμάνοι φοβούνται αντίποινα για τη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”

“Οι Ρουμάνοι φοβούνται αντίποινα για τη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”


Είναι πραγματικά τρελό αυτό που διαβάζουμε, όμως είναι πραγματικό. Για τον Τέταρτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Ντινάμο Ζάγκρεμπ υποδέχεται αύριο την Άστρα Τζιούρτζιου στις 20:00. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λεόντιος Τράττος με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου και Αθηνόδωρο Ιωάννου. Επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Χρίστος Νικολαΐδης και Δημήτρης Μασιάς και τέταρτος διαιτητής ο Σωτήρης Βίκτωρος. Κάπου εδώ με τον ορισμό των Κύπριων ξεκινάνε τα τρελά!

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Κροατία, οι ιθύνοντες της ρουμανικής ομάδας φοβούνται πως ο Λεόντιος Τράττος, θα πάρει εκδίκηση για τα όσα έκανε ο Τούντορ στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Έχουν μάλιστα κάνει τις απαραίτητες παραστάσεις για να εκδηλώσουν την ανησυχία τους στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Όπως αναφέρουν οι Κροάτες, στην Ρουμανία επικρατεί ένας μικρός πανικός σχετικά με το θέμα, προφανώς γιατί αναγνωρίζουν πως τα όσα έκανε ο Τούντορ στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι φυσιολογικά (το τελευταίο κομμάτι είναι δική μας εκτίμηση).

Σε εμάς βέβαια που ξέρουμε καλά τι γίνεται, η όλη υπόθεση μας προκαλεί γέλιο! Ο Τράττος μας έχει κόψει πρωτάθλημα σε εκείνο το αξέχαστο ματς με το Παραλίμνι, ο Νικολαΐδης άμα λάχει μας δίνει κόκκινες επειδή ο Εσπασαντίν έκανε κεφαλιά στο κέντρο του γηπέδου και ο Μασιάς, για να ανακηρυχθεί κορυφαίος διαιτητής πέρσι, έπρεπε να καθορίσει 2-3 αιώνια ντέρμπι με τις λαθάρες του! Καλύτερα να μην ασχοληθούμε και με τους βοηθούς! Φίλοι στην Κροατία, εσείς θα έπρεπε να ανησυχείτε! Τους έχουμε ικανούς να σπρώξουν την Άστρα για να πουν κι ευχαριστώ στον Τούντορ!