Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Σημαντικό να αντιδράσουν τα σωματεία”

“Σημαντικό να αντιδράσουν τα σωματεία”


Αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ηγεσία της ΚΟΠ. Ο Ανδρέας Δημητρίου, σήμερα ενημέρωσε πως στην ατζέντα θα υπάρχει και το θέμα με την κάρτα οπαδού. Οι πράσινοι ήταν εξ αρχής εναντίον και τώρα καλούν και τα άλλα σωματεία να αντιδράσουν, ώστε να μην βουλιάξει το Κυπριακό Ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

“Η ατζέντα θα έχει αρκετά θέματα σε σχέση με το σωματείο αλλά και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ένα κεφάλαιο θα είναι και η διαιτησία, αλλά και η κάρτα οπαδού. Θα συζητήσουμε την Ομοσπονδία για το καλό του ποδοσφαίρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την αντίθεση της στην κάρτα οπαδού. Οι λόγοι είναι πολλοί, καταρχήν έγινε και χθες σημαντικές τοποθετήσεις ο κος Τριανταφυλλίδης, που μεταξύ άλλων είπε, πως ενδεχομένως η νομοθεσία να καταπατεί πρόνοιες του συντάγματος, ένα σημαντικό κομμάτι που πρέπει να μας απασχολήσει.

Το άλλο σημαντικό είναι το φακέλωμα, πρέπει να το δουν αυτό όλοι σοβαρά. Τα σωματεία επίσης πρέπει να δουν για τα διαφυγόντα κέρδη που θα προκύψουν. Θα υπάρχει μειωμένη προσέλευση, αυτό είναι δεδομένο. Μόνο ένας αφελής θα πιστεύει πως ο κόσμος θα πάει να κάνει κάρτα φιλάθλου το Γενάρη. Για ομάδες σαν εμάς που έχουμε 6.000 διαρκείας, ποιος θα συγκρουστεί μαζί τους εάν δεν θέλουν να κάνουν την κάρτα; Γιατί να τους απαγορεύσει κάποιος την είσοδο από τη στιγμή που έχουν πληρώσει;

Ένα άλλο σημαντικό έχει να κάνει με τα επεισόδια που τις πλείστες φορές είναι εκτός γηπέδου, εκεί που η κάρτα δεν θα εξυπηρετήσει σε κάτι. Απασχολεί επίσης το θέμα με τα έξοδα για εγκατάσταση των μηχανημάτων τα οποία κοστίζουν εκατομμύρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την πρώτη στιγμή ήταν εναντίων.

Τα πλείστα σωματεία δεν έχουν εκδηλωθεί. Θεωρούμε σημαντικό να αντιδράσουν. Ειδικότερα τα μικρά σωματεία θα έχουν τεράστια ζημιά, θα χάσουν πολλά έσοδα. Ήδη υπάρχουν διαμαρτυρίες. Σκεφτείτε τι θα γίνει μετά. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι για να μην βουλιάξει το Κυπριακό ποδόσφαιρο”.