Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα έχει νόημα, αν αξιοποιηθούν!

Θα έχει νόημα, αν αξιοποιηθούν!


Πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταξίδεψαν όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγο για την Ιταλία με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Συγκεκριμένα οι Ρουσιάς, Μουλαζίμης, Παναγή, Δημητρίου και Παναγιώτου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ομάδα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην Εθνική Ελπίδων, το νούμερο αυτό όμως θα έχει νόημα, μόνο αν τελικά αξιοποιηθούν και έχουν τηνευκαιρία να καθιερωθούν στη μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας.

Ταλέντο έχουν σίγουρα, είναι άλλωστε ήδη μέλη της Αντρικής ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Λίγο πολύ τους γνωρίζουμε όλους και έχουν το δικό τους ρόλο να παίξουν στη χρονιά που μπαίνει.

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς που είναι και αρχηγός της Ελπίδων, ήταν το πρόσωπο της περασμένης αγωνιστικής. Με το δικό του γκολ στο 87′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να κερδίσει την Ανόρθωση με 3-2 και να πάει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Το βέβαιο είναι πως έχει το γκολ στο αίμα του και δουλεύει την επιθετικότητα του.

Ο Δημήτρης Μουλαζίμης έχει επίσης πολλές συμμετοχές στην 1η κατηγορία, αφού τις δυο τελευταίες χρονιές έχει παίξει σε αυτήν με τη φανέλα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και δουλεύε καθημερινά για να έρθει στο επίπεδο που θέλει και να συμπεριληφθεί σε αποστολή της πρώτης ομάδας. Παίζει ως δεξιό μπακ αλλά και κεντρικός αμυντικός. Ειδικά στο 3-5-2 που θέλει ο Καϊάφας, ταιριάζει πολύ.

Ο Μάριος Δημητρίου είναι ένα δικό μας παιδί, από την ακαδημία. Ήταν μαζί με το Φυλακτού από τους λίγους που διασόθηκαν από τη περσινή χρονιά της Αλκής. Ο Κώστας Καϊάφας τον έφερε πίσω το καλοκαίρι, πιστεύει στην αξία του και θεωρούμε πως κάποια στιγμή θα του δώσει ευκαιρίες. Παίζει κυρίως στα άκρα της επίθεσης, επί Σαβέφσκι έπαιξε σε κάποια φιλικά δεξιός μπακ!

Ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης ντεμπούταρε με την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολύ μικρή ηλικία στο ματς κυπέλλου με τον Εθνικό. Μπορεί να παίξει με άνεση τόσο δεξί όσο και αριστερό μπακ. Από τη στιγμή που λύθηκε το θέμα του συμβολαίου του, ο Καϊάφας τον παίρνει μαζί του συνεχώς στην αποστολή, κάτι που δείχνει πως πιστεύει στις δυνατότητες του.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Παναγή είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της 1ης ομάδας. Για την ώρα φροντίζει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί από τους Μορέιρα και Γιωργαλλίδη, γνωρίζει όμως πως στο μέλλον θα έρθει η στιγμή που θα κληθεί να υπερασπιστεί την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.