
Δεν πήρε κλήση στην Εθνική Γεωργίας ο Σότα Γκρικαλασβίλι από τον Τιμούρ Κετσμπάια, σε αντίθεση με τον Ούτσα Λομπιανίτσε. Το γεγονός είναι αποτέλεσμα του ότι ο Σότα δεν έχει ακόμα παρουσιάσει αυτά που μπόρει να κάνει, αλλά και ενώς γραφειοκρατικού θέματος με την βίζα του. Θεωρούμε δεδομένο πάντως πως θα βελτιωθεί στην πορεία.
Ο Σότα είχε και πέρσι στην Ανόρθωση κάπως αργό ξεκίνημα. Μόλις προσαρμόστηκε στα όσα του ζητούσε ο προπονητής του όμως έβγαλε μάτια και ήταν ο κορυφαίος της Κυρίας στο δεύτερο γύρο. Είναι για αυτό που αισιοδοξούμε πως όσο περνάει ο χρόνος, ο Γεωργιανός άσσος θα γίνεται καλύτερος και θα βοηθήσει πολύ στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.


![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-238x178.jpg)

![Όμορφες στιγμές στο Christmas Fan Day: Παίκτες και Μπεργκ μοιράζουν αυτόγραφα [Φωτογραφίες]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Screenshot_2025-12-20-14-29-47-681_com.miui_.gallery-edit-238x178.jpg)





![Συνέχεια στην 15η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις [Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/09/CyprusLeague-Ball-100x75.jpg)
