Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει προσοχή η Σαλαμίνα

Θέλει προσοχή η Σαλαμίνα


Με τα όσα μας έχει δείξει μέχρι τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ της περιόδου 2014/15 σε Ευρώπη και Κύπρο, μπορούμε να το πούμε με αυτοπεποίθηση: όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Αν παίξουμε καλά και δεν συμβούν τρελά πράγματα θα κερδίσουμε. Το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, δεν αποτελεί εξαίρεση. Χρειάζεται όμως προσοχή για πολλούς λόγους.

Τον πρώτο τον ανέφερε χθες ο Κριστοβάο Ράμος σε συνέντευξη του: το γήπεδο είναι δύσκολο. Είναι μικρές οι διαστάσεις, δεν ευνοούν τη μεγάλη ομάδα που ψάχνει το γκολ. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα στο Αμμόχωστος τα τελευταία χρόνια. Οπωσδήποτε όμως η ιδιομορφία του γηπέδου δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία.

Ο κυριότερος λόγος που χρειάζεται προσοχή το ματς, είναι γιατί η Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα. Διαθέτει ένα προπονητή πάντα διαβασμένο και εξαιρετικό τακτικά σε παιχνίδια που βολεύουν την ομάδα του να κτυπήσει στο transition. Είχαμε δει τη Σαλαμίνα και στο φιλικό πριν 3 εβδομάδες, άλλο όμως φιλικά και άλλο επίσημα. Σε άλλο επίπεδο ετοιμότητας ήταν τότε η ομάδα του Λάρκου, σε διαφορετικό, πολύ καλύτερο, είναι τώρα.

Είναι σημαντικό καθόλη τη πορεία του φετινού μαραθωνίου, να παραμείνουμε ταπεινοί και το ίδιο παθιασμένοι για κάθε νίκη ξεχωριστά. Κανένα παιχνίδι δεν πρόκειται να μας δωθεί χωρίς προσπάθεια, όλα όμως μπορούν να γίνουν νικηφόρα, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δείξει το ίδιο πρόσωπο με την Ευρώπη. Εμείς ορίζουμε πως θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα, εμείς καθορίζουμε το νικητή την Κυριακή.