Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Θύμα της έλλειψης οργάνωσης της ΚΟΠ οι νεαροί ποδοσφαιριστές

Θύμα της έλλειψης οργάνωσης της ΚΟΠ οι νεαροί ποδοσφαιριστές


Αυτό το Σαββατοκύριακο περίπου 15 παιδιά των Επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και πάρα πολλά άλλα σχεδόν όλων των ομάδων, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, παρά το γεγονός ότι δούλεψαν, μόχθησαν και προσπάθησαν αρκετά για να το πράξουν.

Ο λόγος έχει να κάνει με την έλλειψη οργάνωσης και επαγγελματισμού από πλευράς ΚΟΠ.

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας της ομάδας μας κατέθεσαν από την περασμένη Δευτέρα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να προχωρήσει η διαδικασία εγγραφής των ποδοσφαιριστών μας στη δύναμη της ΚΟΠ και ως εκ τούτου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε το Σωματείο μας – όπως και σχεδόν όλα τα άλλα – από την Ομοσπονδία την Παρασκευή, είναι πως δεν κατέστη δυνατό να εγγραφούν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές λόγω έλλειψης χρόνου (!) και έτσι περίπου 15 παιδιά δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λες και στην Ομοσπονδία δεν είχαν υποχρέωση, από τη στιγμή που εμπρόθεσμα κατατέθηκαν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, να δουλέψουν όσες ώρες και με όσα άτομα χρειαζόταν, για να εγγράφουν ΟΛΑ τα παιδιά ΟΛΩΝ των ομάδων! Στοιχείο που καταδεικνύει το πόσο επιπόλαια αντιμετωπίζει η ΚΟΠ το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Είναι κρίμα παιδιά όλων των ομάδων να μην αγωνίζονται, διότι η Ομοσπονδία που κανονικά θα έπρεπε να έχει ως κορυφαία της προτεραιότητα την υποστήριξή τους, υπλειτουργεί ή δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, ειδικά στο κεφάλαιο Ακαδημίες και ανέλιξη ποδοσφαιριστών.