Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Tι είπαν με Ομοσπονδία

Tι είπαν με Ομοσπονδία


Η ενημέρωση από το σωματείο για το τι λέχθηκε χθες στη συνάντηση της αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου με άτομα της ΚΟΠ.

“Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Δώρο Σεραφείμ, τους αντιπροέδρους, Πανίκο Νεοφύτου και Λάκης Πολυκάρπου, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα, Χρίστο Νεοφύτου, και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρος, Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον β’ αντιπρόεδρο, Νικ Νικολάου.

Η συνάντηση διεξήχθηκε μέσα σε ένα πολύ καλό και εποικοδομητικό κλιμα, μέσα από το οποίο η αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε την ευκαιρία να διατυπώσει τις θέσεις και απόψεις του Σωματείου μας σε θέματα διαιτησίας και πειθαρχικών κανονσιμών, με στόχο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Από την πλευρά της η αντιπροσωπεία της ΚΟΠ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου μας για τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με την κάρτα φιλάθλου και την άρνηση της ΚΟΠ να αναλάβει την έκδοσή της”.